Show

Komentari 5

Dara Bubamara (44) i dečko (23) se pomirili: Opet ga prati

Dara Bubamara (44) i dečko (23) se pomirili: Opet ga prati

Folk pjevačica Dara Bubamara dugo je uživala na luksuznim putovanjima s 23-godišnjim dečkom Tonijem, no njihovoj romansi u travnju došao je kraj. Ipak, čini se kako su se već pomirili

Popularna srpska pjevačica Dara Bubamara (44) i njezin dečko Toni (23) u travnju su se prestali pratiti na Instagramu, što je tada pokrenulo brojna nagađanja o njihovom prekidu.

POGLEDAJTE VIDEO: Dara Bubamara i dečko Toni uživaju na putovanju

Toni je poduzetnik i investitor u kriptovalute, a zajedno su proveli vrijeme lockdowna putujući po egzotičnim destinacijama. Oboje su na društvenim mrežama objavljivali brojne zajedničke trenutke s luksuznih putovanja i činilo se kako u njihovoj vezi 'cvjetaju ruže'.

Odjednom su iz nepoznatog razloga izbrisali sve zajedničke fotografije s Instagrama i tako uklonili svaki trag da je ikada bilo ičega među njima. Dara je tada demantirala glasine o prekidu i ubrzo objavila novu fotografiju s Tonijem.

Bez obzira na to, srpski mediji ponovno su spekulirali o njihovom prekidu, a činjenica da su se otpratili na društvenim mrežama ide u prilog njihovoj teoriji.

Ipak, čini se kako su Dara i Toni ponovno u dobrim odnosima. 

Opet su se zapratili na društvenim mrežama i time pozitivno iznenadili svoje pratitelje koji se nadaju novim zaljubljenim fotografijama para.

Najčitaniji članci