To je to što me zanima!

Dara Bubamara o eksplicitnoj snimci: 'Malo sam vježbala...'

Stisnula sam pogrešan gumb. Malo sam vježbala. Neka smo živi i zdravi, komentirala je srpska pjevačica Dara video na kojem je gola. U kratkom roku počeli su se javljati obožavatelji i pružati joj podršku
Vidi originalni članak

Na Instagram profilu srpske folk zvijezde Dare Bubamare (43) pojavila se jučer njezina eksplicitna snimka. Video je nakon nekoliko minuta obrisan pa su pratitelji zaključili da je u pitanju greška. Prema pisanju Blic.rs., Dara je na njoj potpuno gola, a u prvom planu su grudi. Ubrzo su se internetom proširili 'screenshotovi' videa...

Srpski mediji pišu da je pratitelje najviše šokiralo što Dara u ruci drži seksualno pomagalo. Pjevačica se odlučila oglasiti na svom Instagram profilu, a njezina objava oduševila je brojne pratitelje. 

- Omaklo mi se. Stisnula sam pogrešan gumb. Malo sam vježbala. Neka smo živi i zdravi - napisala je pjevačica. U kratkom roku počeli su se javljati obožavatelji i pružati joj podršku.

- Pa ti si najveća kraljica. Dobro si me nasmijala. Ma neka si ti meni živa i zdrava. Najbitnije je da si zgodna - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Podsjetimo, njezine gole fotografije 'isplivale' su u javnost i 2015., kada je pjevačica tvrdila da joj je aferu smjestio jedan nogometaš. Srpski mediji raspisali su se tad kako su poruke i fotografije namijenjene njenom 17 godina mlađem ljubavniku.

ŠOKIRALA JAVNOST Procurile eksplicitne fotografije Dare Bubamare: Ups, slučajno

No, pjevačica je to demantirala te tvrdi da su poruke bile isključivo za njenog supruga Milana. 

- Pijem bensedine cijeli dan! Suprug Milan je pored mene cijelo vrijeme. Te fotografije sam slala mom mužu i ostale su u telefonu kad sam ga odnijela na popravak, a netko je to očito zloupotrijebio. Mi tako šaljemo jedno drugom fotografije kad smo razdvojeni, tako ga palim! Svatko ima neku golu sliku u telefonu, pa goli smo se i rodili! Nije mi jasno zašto su se okomili na mene i zašto mi žele rasturiti brak - kazala je pjevačica te dodala da i Madonna ima takve fotografije 'pa joj ništa ne fali'.

NAJVEĆI GLUMCI KOJIH SE TREBA PAZITI: Ljudi rođeni u ovom horoskopskom znaku rijetko su iskreni

Idi na 24sata

Komentari 19

  • deena 12.03.2019.

    Zamjenili jednu sa drugom. Pa kaj je 24 sata neki srpski portal?

  • Michelangelo 12.03.2019.

    Pa koliko je ona visoka??140 CM??Pa to kad se razvali bude kao noćni ormarić!!

  • 12.03.2019.

    ...cista pornjava....samo krivi zeitung

Komentiraj...
Vidi sve komentare