Obavijesti

Show

Komentari 123

Procurile eksplicitne fotografije Dare Bubamare: Ups, slučajno

Procurile eksplicitne fotografije Dare Bubamare: Ups, slučajno
6

Dara se povodom ovog skandala još nije oglasila. Na svom profilu je jutros postavila video na kojem ispija jutarnju kavu te je svojim pratiteljima poželjela 'dobro jutro'...

VIDEO

Na Instagram profilu folk zvijezde Dare Bubamare (43) noćas su se pojavile eksplicitne fotografije srpske pjevačice. Seksi slike su nakon nekoliko minuta obrisane pa su pratitelji zaključili da je u pitanju greška. Prema pisanju Blic.rs., Dara je na fotografijama potpuno gola, a u prvom planu su njene grudi. Srpski mediji pišu da je pratitelje najviše šokiralo što Dara u ruci drži seksualno pomagalo.

Dara se povodom ovog skandala još nije oglasila. Na svom profilu je jutros postavila video na kojem ispija jutarnju kavu te je svojim pratiteljima poželjela 'dobro jutro'.

Dara Bubamara tvrdi: Seksi 'fotke' šaljem samo suprugu
Dara Bubamara tvrdi: Seksi 'fotke' šaljem samo suprugu

Podsjetimo, njene gole fotografije isplivale su u javnost još 2015., kada je pjevačica tvrdila da joj je aferu smjestio jedan nogometaš. Srpski mediji raspisali su se tad kako su poruke i fotografije namijenjene njenom 17 godina mlađem ljubavniku. No, pjevačica je to demantirala te tvrdi da su poruke bile isključivo za njenog supruga Milana.

- Pijem bensedine cijeli dan! Suprug Milan je pored mene cijelo vrijeme. Te fotografije sam slala mom mužu i ostale su u telefonu kad sam ga odnijela na popravak, a netko je to očito zloupotrijebio. Mi tako šaljemo jedno drugom fotografije kad smo razdvojeni, tako ga palim! Svatko ima neku golu sliku u telefonu, pa goli smo se i rodili! Nije mi jasno zašto su se okomili na mene i zašto mi žele rasturiti brak - kazala je pjevačica te dodala da i Madonna ima takve fotografije 'pa joj ništa ne fali'.

Dara Bubamara navodno snima pjesmu s kolegicom Jelenom Karleušom (40) koja je također nedavno prolazila kroz porno aferu, piše Informer.rs.

- Prošla sam i ja kroz to i također mi je bilo namješteno. Ona to nije zaslužila. Svako ima pravo na intimu, svi griješimo - rekla je Bubamara o Karleušinom skandalu.

Pokretanje videa...

01:10

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 123
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin