To je to što me zanima!

Dečak otkrio čime bi se bavio da nije pjevač: 'Nisam pronalazio više vrijeme za išta drugo...'

Odrekao se on i nogometa, pa se sada nada da će njegov sin Leo biti taj koji to neće učiniti
Vidi originalni članak

U tom trenutku kad sam upisao taj fakultet, prije toga sam bio na Pravu pa na Pedagoškom, onda smo snimili prvi album i više nisam pronalazio vrijeme za išta drugo osim za bavljenje glazbom, rekao je Ivan Dečak (43) za IN magazin. Da nije pjevač, frontmen grupe Vatra bio bi odgajatelj u vrtiću. 

Frontmen grupe Vatra Dečak nam priča o planovima i Voiceu: HRT me nije zvao u žiri

- Danas kada imam svoju djecu i kad ih vodim u vrtić i kad se družim s našim prijateljima koji imaju djecu, uistinu se rado poigram s njima, imamo moj sin i ja hrpetinu autića, razno ranih lopti, i nemam nikakav problem leći s njim na pod i igrati se autićima - kaže Dečak.

'Vrijeme je za nekog sportaša u obitelji'

Odrekao se on i nogometa, pa se sada nada da će njegov sin Leo biti taj koji to neće učiniti.

- Sina sam upisao na nogomet, i naravno da imam doma hrpu instrumenata doma, ali sam za njega pribavio sve moguće lopte ne bili se ipak uhvatio sporta, mislim da je vrijeme za nekog sportaša u obitelji - otkriva. 

Godinama ljubi menadžericu

Simpatični Virovitičanin u dugogodišnjoj je vezi s menadžericom Ninom Celio. Znaju se odmalena. Dijelili su isti vrtić i školu, a razdvojio ih je studij. 

On je otišao u Zagreb, a ona u Opatiju. U Virovitici bi se vidjeli na ljeto ili za blagdane. No, kako njezina mlađa sestra Irena svira klavijature i prateći je vokal u Vatri, druženje je bilo neophodno. Njihova su intenzivna druženja počela 2004. godine kada su se i zaljubili. 

NA ZAGREBAČKOJ ŠALATI Vatra najavljuje svoj koncert novim singlom: 'Ako želite ostati mladi, poziv se ne odbija'

- Mi nismo nikad bili jedni od onih koji čekaju u redu za pečat koji će dokazati ljubav, povjerenje, prijateljstvo. Nismo se vjenčali službeno, ali imamo prvu zajedničku fotografiju u vrtiću i dvoje djece - rekao je ranije pjevač za IN Magazin.

Osim sina Lea, imaju kćer Ditu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare