To je to što me zanima!

Demi Moore šokirala izgledom lica: 'Pretjerala je s filerima'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Američka zvijezda pojavila se na se na dodjeli Britanskih modnih nagrada 2021. u Royal Albert Hall u Londonu u glamuroznom izdanju, a u fokusu se našlo njezino lice koje je iznenadilo mnoge
Vidi originalni članak

Holivudska glumica Demi Moore (59) ljetos je dobivala sve hvale na račun svog izgleda u bikiniju, a sa svojim posljednjim pojavljivanjem u javnosti zabrinula je obožavatelje koji smatraju da je pretjerala s ubrizgavanjem filera i botoksa u jagodice. Mnogi komentiraju i kako joj je lice sada neprirodnog izgleda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, američka zvijezda pojavila se na se na dodjeli Britanskih modnih nagrada 2021. u Royal Albert Hall u Londonu u glamuroznom izdanju, a u fokusu se našlo njezino lice koje je iznenadilo mnoge.

BURAN RAZVOD DEMI I ASHTONA Varao ju je i nagovarao na seks utroje, a ona mu se godinama kasnije osvetila s memoarima

Na licu glumice vide se očigledni tragovi estetskih zahvata pomlađivanja kojima se glumica u posljednje vrijeme sve češće podvrgava. Njezini pratitelji primijetili su kako joj je lice poprimilo neprirodan izgled zbog pretjeranog ubrizgavanja filera i botoksa u jagodice te su izrazili svoje brige jer je glumica slovila kao jedna od najljepših holivudskih zvijezda.

Prisjetimo, i ranije ove godine u javnosti su se pojavile fotografije glumice na kojima izgleda potpuno neprepoznatljivo, a njezini pratitelji na društvenim mrežama tada su izrazili svoju brigu.

'Lice joj ne izgleda normalno, no ne mogu odlučiti radi li se tu o šminki ili plastičnoj operaciji', 'Demi je bila na plastičnoj operaciji", 'Bila je tako predivna, a sada se potpuno promijenila', 'Pretjerala je s filerima' - pisali su tada u komentare pratitelji na društvenim mrežama.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • nap 30.11.2021.

    Ne treba joj to bolje prirodno

  • fjjg 30.11.2021.

    godine rade svoje,nema tu pomoći👍

  • fjjg 30.11.2021.

    sve pare na ovom svijetu vam ne vrijede,i to mi je drago😎

Komentiraj...
Vidi sve komentare