Show

Komentari 13

Varao ju je i nagovarao na seks utroje, a ona mu se godinama kasnije osvetila s memoarima

Varao ju je i nagovarao na seks utroje, a ona mu se godinama kasnije osvetila s memoarima

Par godina nakon rastave od Kutchera, Demi Moore objavila je memoare u kojima je otkrila svoje tajne od teškog djetinjstva pa sve do seksualnih odnosa. Ni s jednim od bivših bračnih partnera nije se konzultirala o tome

Ljubav, mržnja, drama, skandali...Sve ovo povezlivalo je bivši holivudski par glumicu Demi Moore (59) i Ashtona Kutchera (43). Prije osam godina u ovo vrijeme, Demi i Ashton potpisali su papire i službeno se rastali nakon osam godina braka. Rastava ni jednom ni drugom nije bila laka, a cijelu stvar zakomplicirali su upravo oni sami. 

POGLEDAJTE VIDEO 

- Demi, zašto tražiš Ashtona da ti plaća alimentaciju iako si mnogostruko bogatija od njega? Izgledaš sjajno. Čuješ li se i dalje puno s Ashtonom? Divna ste kombinacija - provocirao je paparazzo glumce u rujnu 2013. godine kada su prvi put viđeni zajedno nakon objave o rastavi. 

- Popuši mi - rekao je tada glumac paparazzu i mahnuo te produžio dalje, Demi je ostala smirena. 

Urban Zen Stephan Weiss Apple Awards - New Year

Naime, Kutcher je zahtjev za razvod podnio u prosincu 2012. godine. Moore je kao razlog rastave navela nepomirljive razlike. Kao službeni datum razdvajanja glumica je napisala 17. studenog 2011. godine, samo dva mjeseca nakon što ju je Ashton na njihovu šestu godišnjicu braka prevario s atraktivnom plavušom Sarom Leal. Ubrzo nakon toga započeo je vezu s današnjom suprugom Milom Kunis (38). 

Holivudski glumac jednom prilikom progovorio je i o razvodu od bivše supruge Demi. Zvijezda serije 'Lude 70-e' otkrila je da je razvod doživio kao pravu duhovnu obnovu. Posebno se osvrnuo na borbu sa svojim emocijama.

 - Odmah nakon što sam se razveo, otišao sam u planine na tjedan dana kako bih bio sam sa sobom - rekao je Kutcher. Sedam dana nije konzumirao hranu, a sve što je imao kod sebe su olovka, voda i čaj. Zbog toga je imao halucinacije.

-  Zapisao sam na papir svaku vezu koju sam imao, a koja se završila loše. Potom sam napisao pismo svakoj djevojci i poslao ga sedmog dana - otkrio je.

Par godina nakon rastave od Kutchera, Demi Moor objavila je memoare u kojima je otkrila svoje tajne od teškog djetinjstva pa sve do seksualnih odnosa. Ni s jednim od bivših bračnih partnera nije se konzultirala prilikom pisanja. 

U memoarima je napisala kako joj je Ashton u jednom trenutku priznao da mašta o seksu u troje, a ona je, priznaje, odlučila ostvariti tu njegovu fantaziju samo kako bi se pokazala kao cool supruga svom 15 godina mlađem mužu. Nakon što je dva puta sudjelovala u tome, shvatila je da je to pogreška.

Twitter

Kutcher je tada na ove tvrdnje samozatajno šutio, ali se ipak odlučio obratiti javnosti.

- Malo je nedostajalo da objavim nepromišljeni tweet, a onda sam pogledao svog sina, kćer i suprugu i obrisao ga. Život je dobar - napisao je glumac na društvenoj mreži, dajući do znanja kako ga prozivke ne dotiču.

Međutim, tu prepucavanje nije stalo. Demi je kasnije optužila Ashtona i da je dijelio njezine intimne fotografije. 

Za vrijeme 8-godišnjeg braka s glumcem, Demi je imala spontani pobačaj u šestom mjesecu, što ju je, tvrdi, potpuno dotuklo i od čega se dugo nije mogla oporaviti. 

Inače, Ashton i Demi bili su u braku od 2005. do 2013., a dvije godine kasnije oženio se s glumicom Milom Kunis. Par ima dvoje djece - kćerkicu Wyatt (8) i sina Dimitrija (4).

Najčitaniji članci