Show

Komentari 13

Demi Moore šokirala izgledom lica: 'Pretjerala je s filerima'

Demi Moore šokirala izgledom lica: 'Pretjerala je s filerima'

Američka zvijezda pojavila se na se na dodjeli Britanskih modnih nagrada 2021. u Royal Albert Hall u Londonu u glamuroznom izdanju, a u fokusu se našlo njezino lice koje je iznenadilo mnoge

Holivudska glumica Demi Moore (59) ljetos je dobivala sve hvale na račun svog izgleda u bikiniju, a sa svojim posljednjim pojavljivanjem u javnosti zabrinula je obožavatelje koji smatraju da je pretjerala s ubrizgavanjem filera i botoksa u jagodice. Mnogi komentiraju i kako joj je lice sada neprirodnog izgleda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, američka zvijezda pojavila se na se na dodjeli Britanskih modnih nagrada 2021. u Royal Albert Hall u Londonu u glamuroznom izdanju, a u fokusu se našlo njezino lice koje je iznenadilo mnoge.

Na licu glumice vide se očigledni tragovi estetskih zahvata pomlađivanja kojima se glumica u posljednje vrijeme sve češće podvrgava. Njezini pratitelji primijetili su kako joj je lice poprimilo neprirodan izgled zbog pretjeranog ubrizgavanja filera i botoksa u jagodice te su izrazili svoje brige jer je glumica slovila kao jedna od najljepših holivudskih zvijezda.

The Fashion Awards 2021 - London

Prisjetimo, i ranije ove godine u javnosti su se pojavile fotografije glumice na kojima izgleda potpuno neprepoznatljivo, a njezini pratitelji na društvenim mrežama tada su izrazili svoju brigu.

'Lice joj ne izgleda normalno, no ne mogu odlučiti radi li se tu o šminki ili plastičnoj operaciji', 'Demi je bila na plastičnoj operaciji", 'Bila je tako predivna, a sada se potpuno promijenila', 'Pretjerala je s filerima' - pisali su tada u komentare pratitelji na društvenim mrežama.

The Fashion Awards 2021 - London

Najčitaniji članci