To je to što me zanima!

Devet godina od prve epizode: Prisjetimo se šokantnih scena

Na društvenim mrežama obožavatelji se prisjećaju najboljih i najdramatičnijih trenutaka serijala, a u komentarima se slažu kako je riječ o jednoj od najboljih serija svih vremena
Vidi originalni članak

Najpopularnija serija svih vremena 'Igra prijestolja' nakon osam uspješnih sezona i gomile dramatičnih preokreta prošlog je proljeća zaokružila svoju televizijsku priču. Po mnogima naprasno i ne na razini ranijih ostvarenja, ali vjerni obožavatelji ove sage diljem svijeta sa sjetom su se prisjetili kako je upravo na današnji dan, 17. travnja 2011. emitirana premijera serije na HBO-u. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na (pra)starom plakatu u centru zbivanja, odnosno na samom tronu je Ned Stark, što dovoljno govori o koliko davnim vremenima se radi. Stariji Stark je jedan od prvih favorita i mnogima omiljenih likova koji su u borbi za prijestolje izgubili glavu.

Takvim nerijetko okrutnim obratima serija je šokirala gledatelje, a autor fantastičnih romana George R. R. Martin (71) naviknuo je na takav standard obožavatelje još ranije, u svojoj seriji romana 'Pjesme leda i vatre'. 

EMILIA CLARKE Zvijezda Igre prijestolja: U srcu će mi zauvijek biti Dubrovnik...

Na društvenim mrežama mnogi se prisjećaju najboljih i najdramatičnijih trenutaka, a u komentarima se slažu kako je riječ o jednoj od najboljih serija svih vremena, kako je gotovo puno desetljeće uz seriju proletjelo te da će karantenu iskoristiti za povratak staroj ljubavi. 

Prisjetimo se nekoliko šokantnih trenutaka iz serije koji su zaprepastili gledatelje: smrt Jona Snowa, žrtvovanje Shireen, Cersei koja spaljuje neprijatelje, pogubljenje Littlefingera, Aryjino ubijanje Noćnog kralja... 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • marijeta123 17.07.2020.

    Ma dajte sve je to kopija Gospodara Prstenova... Čak je i pisac prepisao R.R. od Tolkiena... Sean Bean umire u obje serije... Žena ubija veliku zvjer u obje serije... Ne mogu vjerovat kako to netko može voljeti takvu kopiju 😑

  • Busi 18.04.2020.

    nikad gledao tu seriju, niti ću je ikad pogledati, zato što je serija jedino veliko i obično govno.

  • freefolk 17.04.2020.

    Prve 2 sezone, nešto najbolje kaj sam gledala na tv. 3 i 4 sezona su ok. Peta totalan pad.Ne mogu im oprostiti ono sa Sansom. Šestu i sedmu nisam gledala ali sam čitala sinopsis. Užas jedan. Osmu sam pogledala samo zato što me zanimalo kaj će biti na kraju, makar sam znala da će biti sr... što je i potvrđeno . Ali da će biti takvo sr... stvarno me iznenadilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare