To je to što me zanima!

Diane Keaton: Woody Allen nije zlostavljao kćer, vjerujem mu

Woody i Keaton su početkom sedamdesetih bili u vezi. Snimili su zajedno osam filmova, među kojima je i 'Annie Hall' iz 1978., za koji je glumica dobila Oscara
Vidi originalni članak

Oskarovka Diane Keaton (72) ostaje uz svog prijatelja, suradnika i bivšeg ljubavnika, usred optužbi o seksualnom zlostavljanju.

PRVI TELEVIZIJSKI INTERVJU Uplakana Farrow: 'Woody me dirao kao sedmogodišnjakinju'

Posvojena kći Woodyja Allena (82), Dylan Farrow (32) nedavno je dala prvi televizijski intervju u kojem je detaljno opisala kako ju je redatelj seksualno iskoristio dok je bila sedmogodišnja djevojčica. 

- Woody Allen je moj prijatelj i ja mu nastavljam vjerovati. Možda bi vas mogao zanimati ovaj jednosatni intervju iz 1992., pa bi mogli još jednom razmisliti o svemu - napisala je Keaton. U snimci koju je Keaton podijelila sa svojim pratiteljima, slavni redatelj branio se od optužbi.

MIRA SORVINO Isprike Woodyjevoj kćeri: 'Otac te zlostavljao, a ja sam šutila'

Tada je trajala sudska bitka oko skrbništva djece Allena i njegove bivše partnerice Mije Farrow (72). Redatelj je na sudu tražio puno skrbništvo nad njihovom biološkim sinom Satchelom (31) te posvojenim sinom Mosesom i posvojenom kćeri Dylan (32). Godinu dana kasnije, sudac Elliot Wilk presudio je u korist Mije Farrow. No optužbe da je Woody zlostavljao Dylan odbačene su na sudu. 

Diane je jedna od rijetkih glumica koje su ostale na Allenovoj strani nakon Dylaninog televizijskoj intervjua. 

Zvijezde novog Woodyjevog filma 'Rainy Day', Timothée Chalamet, Selena Gomez i Rebecca Hall, rekle su da će donirati svoj honorar pokretu 'Time's Up', koji prikuplja novac za pravnu pomoć žrtvama te sličnim organizacijama.

KAO GRČKA TRAGEDIJA Krenuo na Weinsteina kako bi se obračunao s ocem Allenom

Neki od glumaca koji su ranije surađivali s redateljem obećali su da s njim više neće raditi. Među njima je i Colin Firth, koji je s redateljem 2013. snimio film 'Čarolija na mjesečini' te Kate Winslet

- Sramim se što sam radila sa seksualnim predatorima - komentirala je Winslet te priznala kako smatra da je 'njena dugogodišnja šutnja dio problema'. 

Redatelja je, osim Keaton, obranio glumac Alec Baldwin (59).

- Tužno je i nepravedno što mu Hollywood okreće leđa zbog lažne optužbe - rekao je Baldwin. 

Woody Allen s Diane Keaton snimio je osam filmova, među kojima je i 'Annie Hall' iz 1978., a ta joj je uloga donijela i Oscara. Početkom sedamdesetih, redatelj i glumica bili su i u vezi.

- Bio je nevjerojatno duhovit, bila sam luda za njim - rekla je Keaton. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • miaa00 31.01.2018.

    Tko zna što je tu istina, i drugi posvojeni sin tvrdi da je Mia bila ta koja ih je zlostavljala i prala im mozak protiv Woodya kad je oženio pokćerku, daleko da je on svetac čim se petljao s posvojenom kćeri svoje žene, ali moguće da nije pedofil i da je to izmišljeno zbog osvete!

  • 30.01.2018.

    pa ona mu je najbolja prijateljica i normalno da će biti za njega

  • KusNjega 30.01.2018.

    Ma kakvi, vrlo moralan čovjek je taj Alen. Oženio skoro pa vlastitu kćer!

Komentiraj...
Vidi sve komentare