Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
28 komentara

Krenuo na Weinsteina kako bi se obračunao s ocem Allenom

Ronan Farrow, sin redatelja Woodyja Allena, nakon deset mjeseci rada napisao je članak koji je inkriminirao Harveya Weinsteina. Otkrio je koliko to ima veze s njegovim vlastitim ocem

US journalist Ronan Farrow
Foto: Kay Nietfeld/DPA/PIXSELL
28 komentara

Pad jednog od najjačih producenata Hollywooda direktno je uzrokovao sin legendarnog redatelja Woodyja Allena (81). Novinar Ronan Farrow (29) deset je mjeseci istraživao sve grijehe Harveya Weinsteina (65) kojeg će, ako su glasine istinite, federalne vlasti uskoro uhititi i optužiti za nekoliko slučajeva silovanja. Gotovo sto žena producenta optužuje za seksualno zlostavljanje, ucjenjivanje te silovanje. 

- U mojoj vlastitoj obitelji otac je počinio neoprostiv transgres. Oženio se mojom usvojenom sestrom Soon-Yi, a seksualno je zlostavljao moju drugu usvojenu sestru Dylan - rekao je Ronan čija majka, glumica Mia Farrow (72) je sa Allenom dobila njega, no redatelj je posvojio i svu Farrowinu usvojenu i biološku djecu iz prijašnjeg braka sa skladateljem Andre Previnom (88). Mia Farrow je i sama kći holivudske legende, pokojne glumice Maureen O'Sullivan.

TIME 100 Gala - New York | Autor: Steven Bergman/Press Association/PIXSELL Foto: Steven Bergman/Press Association/PIXSELL Ronan s majkom Mijom Farrow

- Priča sa ocem i zlostavljanje u mojoj bližoj obitelji definitivno su me potaknuli da se 'bacim' na ovu temu. Weinsteinov tim pokušao me sabotirati na sve načine, no ja se nisam dao. Čvrsto sam vjerovao kako u moj radu ima nečeg gotovo revolucionarnog iako su mi prijetili tužbama - rekao je Farrow za kojeg se spekulira kako je možda i sin Franka Sinatre, prvog supruga njegove majke s kojim ona, kako je rekla, gotovo nikada nije prekinula vezu.

Otac Allen dao mu je ime Satchel, kojeg je ovaj promijenio u Ronan čim je bilo zakonski dopušteno. Njegova sestra Dylan (32) oca je optužila kako ju je 'neprimjereno dirao' i seksualno zlostavljao kao malenu djevojčicu. Ima, kaže, o tome dokaze, potvrde vještačenja psihijatra i crteže. Dio braće i sestara brani Allena, no Ronan tvrdi kako je siguran u sestrinu priču.

Woody Allen danas živi u braku sa nekadašnjom usvojenom kćeri Soon-Yi (47), s kojom ima dvoje usvojene djece.

- O čemu da pričamo, kako da komentiram sinovljev rad - rekao je o Ronanovom tekstu Allen koji i dalje žestoko demantira da je ikada seksualno zlostavljao Dylan.

'Cafe Society' Premiere and Opening Night Gala, Cannes Film Festival 2016 | Autor: Dave Bedrosian/DPA/PIXSELL Foto: Dave Bedrosian/DPA/PIXSELL

Naši partneri pišu
Message