Obavijesti

Show

Komentari 28

Krenuo na Weinsteina kako bi se obračunao s ocem Allenom

Krenuo  na Weinsteina kako bi se obračunao s ocem Allenom
1

Ronan Farrow, sin redatelja Woodyja Allena, nakon deset mjeseci rada napisao je članak koji je inkriminirao Harveya Weinsteina. Otkrio je koliko to ima veze s njegovim vlastitim ocem

VIDEO

Pad jednog od najjačih producenata Hollywooda direktno je uzrokovao sin legendarnog redatelja Woodyja Allena (81). Novinar Ronan Farrow (29) deset je mjeseci istraživao sve grijehe Harveya Weinsteina (65) kojeg će, ako su glasine istinite, federalne vlasti uskoro uhititi i optužiti za nekoliko slučajeva silovanja. Gotovo sto žena producenta optužuje za seksualno zlostavljanje, ucjenjivanje te silovanje. 

- U mojoj vlastitoj obitelji otac je počinio neoprostiv transgres. Oženio se mojom usvojenom sestrom Soon-Yi, a seksualno je zlostavljao moju drugu usvojenu sestru Dylan - rekao je Ronan čija majka, glumica Mia Farrow (72) je sa Allenom dobila njega, no redatelj je posvojio i svu Farrowinu usvojenu i biološku djecu iz prijašnjeg braka sa skladateljem Andre Previnom (88). Mia Farrow je i sama kći holivudske legende, pokojne glumice Maureen O'Sullivan.

TIME 100 Gala - New York

- Priča sa ocem i zlostavljanje u mojoj bližoj obitelji definitivno su me potaknuli da se 'bacim' na ovu temu. Weinsteinov tim pokušao me sabotirati na sve načine, no ja se nisam dao. Čvrsto sam vjerovao kako u moj radu ima nečeg gotovo revolucionarnog iako su mi prijetili tužbama - rekao je Farrow za kojeg se spekulira kako je možda i sin Franka Sinatre, prvog supruga njegove majke s kojim ona, kako je rekla, gotovo nikada nije prekinula vezu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Otac Allen dao mu je ime Satchel, kojeg je ovaj promijenio u Ronan čim je bilo zakonski dopušteno. Njegova sestra Dylan (32) oca je optužila kako ju je 'neprimjereno dirao' i seksualno zlostavljao kao malenu djevojčicu. Ima, kaže, o tome dokaze, potvrde vještačenja psihijatra i crteže. Dio braće i sestara brani Allena, no Ronan tvrdi kako je siguran u sestrinu priču.

Woody Allen danas živi u braku sa nekadašnjom usvojenom kćeri Soon-Yi (47), s kojom ima dvoje usvojene djece.

- O čemu da pričamo, kako da komentiram sinovljev rad - rekao je o Ronanovom tekstu Allen koji i dalje žestoko demantira da je ikada seksualno zlostavljao Dylan.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju