Obavijesti

Show

Komentari 18

Uplakana Farrow: 'Woody me dirao kao sedmogodišnjakinju'

Uplakana Farrow: 'Woody me dirao kao sedmogodišnjakinju'
8

Glumica Dylan je bijesna jer joj kolege iz Hollywooda nisu vjerovale da ju je redatelj Woody Allen, koji ju je posvojio s glumicom Mia Farrow, seksualno zlostavljao prije 26 godina

VIDEO

Sve što mogu napraviti je reći istinu i nadati se da će mi ljudi povjerovati, a ne samo čuti moje riječi i izignorirati ih, rekla je glumica Dylan Farrow (32). Amerikanka je odlučila napraviti prvi televizijski intervju za medijsku kuću CBS i progovoriti o seksualnom zlostavljanju očuha, redatelja Woodyja Allena (82). Optužbe da ju je napao je iznijela još 1992., a Allen je tvrdio kako je sve izmislila njezina majka i njegova bivša djevojka, glumica Mia Farrow (72) s kojom ju je posvojio. 

Time 100 Gala - NYC

Vlasti nikada nisu podigle optužnicu protiv njega, pa je redatelj nastavio normalno surađivati s brojnim, poznatim glumicama i glumcima u Hollywoodu što je Dylan jako povrijedilo i naljutilo.

Dylan kaže da ima pravo željeti 'maknuti' ga iz filmske industrije jer su to napravili s filmskim producentom Harveyjem Weinsteinom (65) i ostalim optuženim zvijezdama dok je Allen dobio novi ugovor vrijedan nekoliko milijuna dolara.

Isprike Woodyjevoj kćeri: 'Otac te zlostavljao, a ja sam šutila'
Isprike Woodyjevoj kćeri: 'Otac te zlostavljao, a ja sam šutila'
Crisis In Six Scenes Premiere - NYC

- Zašto nemam pravo biti bijesna nakon što me se sve te godine ignoriralo i nitko mi nije vjerovao - rekla je glumica. Smatra da se zasluženo našla usred kampanje #metoo (ja isto) koja je potaknula sve žene koje su doživjele seksualno zlostavljanje da se jave na društvenim mrežama. 

Dylan je rekla da ju je redatelj napao kada je imala sedam godina u njihovoj kući u Connecticutu. 

- Primio me za ruku i odveo na tavan. Rekao je da legnem na trbuh i igram se s bratovim električnim vlakićem. Tada me je zlostavljao. Cijelo vrijeme dok je to radio govorio je kako sam dobra curica i kako je to naša tajna - ispričala je glumica.

 

Evangeline with her proud parents on her first birthday

A post shared by Mia Farrow (@realmiafarrow) on

Allen je nakon optužbe rekao da ga je Dylan lažno optužila jer ju je njezina majka uvježbala da to učini. Tvrdio je da će ići na poligraf kako bi dokazao da je nevin no američki mediji su saznali da je odbio proći testiranje kada ga je to tražila policija u Connecticutu.

Kate Winslet jako je naljutila fanove braneći Woodyja Allana
Kate Winslet jako je naljutila  fanove braneći Woodyja Allana

Redatelj je prošao poligraf koji su dogovorili njegovi odvjetnici, a policija ga je smatrala nevažećim. Također, prije optužbe njegove pokćerke Allen je išao na terapije zbog neprimjerenog ponašanja prema Dylan. 

69th Cannes Film Festival - Opening gala dinner

Redatelj je od 1997. u braku s glumicom Soon-Yi Previn (47) koja je posvojena kćer njegove bivše djevojke Mije Farrow s kojom je bio kasnih 80-ih. Njihova veza je izazvala puno kontroverzi budući da joj je Allen bio poput oca no on tvrdi da upravo zbog toga njihov odnos funkcionira. 

- Ja sam 35 godina stariji od nje i njoj se svidjelo moje očinsko ponašanje prema njoj - istaknuo je i dodao da mu se 'priklonila'. Na početku je vjerovao da će to biti samo kratka avantura i ništa ozbiljno, ali su počeli živjeti zajedno i uživali u tome. Allen i Previn imaju kćeri Bechet (20) i Manzie (18) koje su posvojili. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'
Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta