To je to što me zanima!

DiCaprio na Oscarima uživao s curom, izbjegavali su pozirati...

Leo će se morati zadovoljiti sa svojim jedinim Oscarom kojeg u vitrini drži još od 2016. i 'Povratnika'. Camilina glumačka karijera daleko je od tih visina, no mlada Morrone lani se pojavila u prvoj važnijoj filmskoj ulozi
Vidi originalni članak

Mlada manekenka i glumica u usponu, Camila Morrone (22) u vezi je s jednim od najpoželjnijih holivudskih neženja, Leonardom DiCaprijem (45), posljednje dvije godine, no par se ranije rijetko pojavljivao zajedno u javnosti.

Njihove zajedničke fotografije u pravilu su bile vlasništvo paparazza, a ni na crvenom tepihu na dodjeli Oscara nisu pozirali zajedno.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, u prvom redu sjedili su jedno pored drugoga, među holivudskom elitom, što su brojni svjetski mediji popratili kao 'veliki iskorak' u njihovom odnosu. Dobro su se Leo i Camila zabavljali, no glumac nije dobio Oscara za glavnu mušku ulogu. Joaquin Phoenix bio je veliki favorit za svoju rolu Jokera te je na kraju i osvojio zlatni kipić. 

DiCaprio će se morati, barem na neko vrijeme, zadovoljiti sa svojim jedinim Oscarom kojeg u vitrini drži još od 2016. i 'Povratnika', kada je konačno pobijedio nakon što je ranije četiri puta bio nominiran. 

OSCARI 2020. 'Parazit' film godine, Phoenix i Zellweger su najbolji glumci...

Camilina glumačka karijera daleko je od tih visina, no mlada Morrone lani se pojavila u prvoj važnijoj ulozi, u niskobudžetnom filmu 'Mickey and the Bear'. Upola mlađa Leova djevojka ima dovoljno vremena za svoju karijeru, a ima i DiCaprijevu podršku.

Nije ni čudo s obzirom na to da je oskarovac evidentno slab na mlade djevojke. Dapače, uzorak Leovih bivših vrlo je jasan. Njegovo srce mogu osvojiti samo mlađe od 25 godina, manekenke te poželjno plavuše. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 43

  • 10.02.2020.

    E ova mu je daleko najgora.

  • japanokinez 10.02.2020.

    Možda bude imao sreću i isproba imati pa nemati.

  • Idaho 10.02.2020.

    a kome on može bit poželjan? Jedino ako lova i slava nisu jedini kriterij.

Komentiraj...
Vidi sve komentare