To je to što me zanima!

Djeca su pjevala 'Oj Cetino' i izradila darove za izvođače...

Trilj je postao središte blues festivala, a vrhunska glazba oduševila je i one najmlađe
Vidi originalni članak

Blues radionicom za djecu, izložbom fotografija i predstavljanjem knjige Siniše Škarice 'Tvornica glazba - priče iz Dubrave' otvoren je treći Thrill blues festival

Oduševljena djeca izvela su pjesmu 'Oj Cetino' u blues izvedbi, a 14 učenika 2.C razreda OŠ Trilj, s učiteljicom Ivanom Tadinac, izradili su i darove za izvođače.

- Sjajna atmosfera! Ukupno je bilo 30-ak djece i odlično smo se zabavili. I mi i oni - rekao je umjetnički direktor festivala Boris Hrepić Hrepa zadovoljan što je festival i ove godine u Cetinsku krajinu privukao najveća imena svjetskoga bluesa. 

U subotu prijepodne u Gradskom parku Trilj tijekom jutra je već bila održana premijera dokumentarnog filma ''Od Lonjskog polja do Memphisa'', a u popodnevnim satima počeli su prvi blues koncerti. 

THRILL BLUES FESTIVAL U Trilju ponovno živi blues: 'Iz godine u godinu sve smo bolji'

Subotnji program počeo je nastupom Dbluza, a imena kao što su Pojave, 4 Hombres, Grupa Mi, Ozon, The Screaming Wheels, The Memphis Expedition, Lorenzo Piccone & Ismaila Mbaye, James Perri & Thrill All Stars Band, Manu Lanvin & Devil Blues te Harrison Kennedy garantiraju još jednu vrhunsku večer u Trilju. Više o svemu dostupno je na stranicama turističke zajednice grada Trilja

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare