To je to što me zanima!

Djevojka Donalda Trumpa Jr. pozitivna je na korona virus

Kimberly je odmah stavljena u izolaciju nakon što smo saznali da ima virus, rekao je Sergio Gor, šef Trumpovog Odbora za financije. Nalazi predsjednikova sina za sada su negativni...
Vidi originalni članak

Na dane kada je u sedam američkih saveznih država zabilježen rekordni broj novooboljelih od covida-19, pandemija je sve bliža i krugovima američkog predsjednika Donalda Trumpa (74). Kimberly Guilfoyle (51), viša dužnosnica izborne kampanje i djevojka Donalda Trumpa Juniora (42), pozitivna je na korona virus, piše The New York Times.

POGLEDAJTE VIDEO: Trump o korona virusu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kimberly je odmah stavljena u izolaciju nakon što smo saznali da ima korona virus - rekao je Sergio Gor, šef Trumpovog Odbora za financije. Nalazi predsjednikova sina su negativni. Ipak, otkazao je sve sastanke i posjete te se i on izolirao. Nalazi su stigli prije predsjedničkog skupa na kojem je Kimberly trebala prisustvovati.

- Guilfoyle nije bila u kontakt s predsjednikom. Iako Donald Trump Jr. je, on je negativan pa nije potrebno strahovati da će se predsjednik zaraziti - rekao je član blizak obitelji.

NJEGOVE SEKS AFERE Melania mu je opraštala: Ovo su bile Trumpove ljubavnice...

Kimberly nije prva osoba bliska predsjedniku koja je pozitivna na virus. Pripadnik mornarice koji služi kao jedan od Trumpovih osobnih čuvara testiran je pozitivno u svibnju. Uz to, osam djelatnika Trumpovog tima također su zaraženi.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sexy_trubadur 05.07.2020.

    jedno je sigurno ,,zajednicko im je da se kelje na isti nacin ,,nasli su se

  • coronac 04.07.2020.

    Rekao tramponja da ce ju piknut za izljecenje

Komentiraj...
Vidi sve komentare