To je to što me zanima!

Dobio Oscara pa sve nasmijao jer mu je dosadilo držati ga

Dobro raspoloženi Waititi bio je presretan zbog nagrade, a s kipićem Akademije je i rado pozirao. No svečanost dodjele nagrada traje dugo, a Oscari nisu baš lagani pa je Taiki pobjeda postala preteško breme
Vidi originalni članak

Njegov film 'Jojo Rabbit' nije u snažnoj konkurenciji mogao do Oscara pored 'Parazita' koji je sve pomeo, ali novozelandski filmaš Taika Waititi (44) osvojio je zlatni kipić za najbolji adaptirani scenarij.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ovo je prekrasno. Želio bih zahvaliti prije svega svojoj majci. Hvala ti što si bila moja mama. Hvala ti što si mi dala knjigu po kojoj sam napravio ovaj film, bez tebe se ovo ne bi dogodilo. Zahvalio bih se još puno ljudi, ali teško mi se sad sjetiti svih imena. Ovo je za svu djecu koja sanjaju da će jednom uspjeti - rekao je Waititi po preuzimanju nagrade.

OSCARI 2020. 'Parazit' film godine, Phoenix i Zellweger su najbolji glumci...

Dobro raspoloženi Waititi bio je presretan zbog nagrade, a s kipićem Akademije je i rado pozirao. No svečanost dodjele nagrada traje dugo, a Oscari nisu baš lagani pa je Taiki pobjeda postala preteško breme. 

Glumica Brie Larsson (30) objavila je na svom Twitteru snimku na kojoj novopečeni Oskarovac statuu elegantno sakrio ispod sjedala. Gotovo četiri kilograma težak kipić smjestio je na sigurno, a ležernim pristupom nasmijao je mnogobrojne kolege.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Busi 10.02.2020.

    ja pomislio ovo george clooney

  • morana1 10.02.2020.

    Čini se draga i simpatična osoba - film ću svakako pogledati, još nisam stigla!

Komentiraj...
Vidi sve komentare