To je to što me zanima!

Doherty teško bolesna, Selma Blair je tješi: 'Znaj, voljena si'

Shannen se vratio rak i trenutačno je u četvrtom stadiju, a podrške u borbi s teškom bolešću joj sustižu sa svih strana. Selma Blair, koja boluje od multiple skleroze, naglasila joj je koliko je voljena...
Vidi originalni članak

Glumici Shannen Doherty (48), najpoznatijoj po ulozi Brende Walsh u Beverly Hillsu, dijagnosticiran je rak dojke 2015. godine, kojeg je tad izliječila, ali joj se u proteklih godinu dana vratio.

- Pitanje je dana kad će procuriti u javnost, ali reći ću vam da se rak dojke vratio i da je u četvrtom stadiju - rekla je Shannen kroz suze u emisiji ABC News, piše People

POGLEDAJTE VIDEO O LUKE PERRYJU:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Shannen se posljednjih godinu dana iznova bori s opakom bolešću. Prošla je mnogobrojne kemoterapije i morala je odstraniti dojke.

Nakon što se emitirala emisija, Shannen se obratila pratiteljima na društvenim mrežama. Objavila je fotografiju na kojoj je Snoopyjev citat.

- Samo jednom umiremo, ali svaki dan živimo! - piše u objavi. Mnogi kolege pisali su joj poruke podrške, a među njima je i Selma Blair (47), koja se također bori s teškom bolešću.

- Osvjetljavaš put. Znaj da si voljena - rekla joj je Selma. Glumici su prije nešto više od godinu dana dijagnosticirali multiplu sklerozu, a na društvenim mrežama nerijetko govori o bolesti i liječenju kroz koje prolazi. 

Inače, Shannen nije željela ranije spominjati da joj se vratila bolest zbog smrti kolege iz serije Lukea Perryja prošle godine.

- Bilo je jako čudno jer je meni dijagnosticiran rak i onda netko tebi blizak, tko se činio sasvim zdrav, umre. Bilo je šokantno - rekla je Doherty, koja sudjeluje u rebootu kako bi odala počast svom televizijskom dečku. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Rolling Thunder 05.02.2020.

    Život je putovanje. Taman kad si pomislio da si se skrasio , našao svoje mjesto i mir....vrijeme je za poći dalje . Mi smo samo duša , duša koja putuje .

  • 05.02.2020.

    Zasto si rezu sise,ocito nije garancija da se bolest nece vratiti? Samo pitam?🤷‍♀️

  • Amadeus88 05.02.2020.

    Draga ženo eto što je ovaj patnički život? A dok smo zdravi nemamo granica? Ja sam nažalost prikovan uz kolica ali što se može iz ove kože nemogu izači? Drži se i neka ti dragi bog pomogne u danjem životu. Sve je ovo prolazno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare