Show

Komentari 10

Doherty teško bolesna, Selma Blair je tješi: 'Znaj, voljena si'

Doherty teško bolesna, Selma Blair je tješi: 'Znaj, voljena si'

Shannen se vratio rak i trenutačno je u četvrtom stadiju, a podrške u borbi s teškom bolešću joj sustižu sa svih strana. Selma Blair, koja boluje od multiple skleroze, naglasila joj je koliko je voljena...

Glumici Shannen Doherty (48), najpoznatijoj po ulozi Brende Walsh u Beverly Hillsu, dijagnosticiran je rak dojke 2015. godine, kojeg je tad izliječila, ali joj se u proteklih godinu dana vratio.

- Pitanje je dana kad će procuriti u javnost, ali reći ću vam da se rak dojke vratio i da je u četvrtom stadiju - rekla je Shannen kroz suze u emisiji ABC News, piše People

POGLEDAJTE VIDEO O LUKE PERRYJU:

Shannen se posljednjih godinu dana iznova bori s opakom bolešću. Prošla je mnogobrojne kemoterapije i morala je odstraniti dojke.

Nakon što se emitirala emisija, Shannen se obratila pratiteljima na društvenim mrežama. Objavila je fotografiju na kojoj je Snoopyjev citat.

- Samo jednom umiremo, ali svaki dan živimo! - piše u objavi. Mnogi kolege pisali su joj poruke podrške, a među njima je i Selma Blair (47), koja se također bori s teškom bolešću.

- Osvjetljavaš put. Znaj da si voljena - rekla joj je Selma. Glumici su prije nešto više od godinu dana dijagnosticirali multiplu sklerozu, a na društvenim mrežama nerijetko govori o bolesti i liječenju kroz koje prolazi. 

Inače, Shannen nije željela ranije spominjati da joj se vratila bolest zbog smrti kolege iz serije Lukea Perryja prošle godine.

- Bilo je jako čudno jer je meni dijagnosticiran rak i onda netko tebi blizak, tko se činio sasvim zdrav, umre. Bilo je šokantno - rekla je Doherty, koja sudjeluje u rebootu kako bi odala počast svom televizijskom dečku. 

Najčitaniji članci