To je to što me zanima!

Dok Georgina vješa veš na jahti, Ronaldo pozira i 'hvata' boju...

Mislila sam da ovakvim zvijezdama kućne poslove obavljaju spremačice. Djevojko, svaka čast. Ne mogu vjerovati, samo su neki od komentara na Twitteru
Vidi originalni članak

Nogometaš Cristiano Ronaldo (35) i njegova zaručnica Georgina Rodriguez (26) trenutačno uživaju na luksuznoj jahti u Saint Tropezu u Francuskoj. Ovog puta manekenka nije pozirala oskudno odjevene sa skupocjenom torbom u ruci već je uhvaćena na palubi dok vješa veš. Njezin partner za to vrijeme uživa pokazivajući savršeno isklesani torzo. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Brojni pratitelji ostali su šokirani kada su vidjeli da Georgina obavlja kućne poslove, a neki su komentirali kako su zahvaljujući ovim fotografijama promijenili mišljenje o dotičnoj. 

RONALDOVA ZARUČNICA Georgina objavila snimku iz kreveta, pažnju je ukrala torba

- Mislila sam da ovakvim zvijezdama kućne poslove obavljaju spremačice. Djevojko, svaka čast - samo su neki od komentara na Twitteru. 

Par je u vezi tri i pol godine, a nerijetko se počaste skupocjenim stvarima i putovanjima. Georgina često o tome obavještava svoje pratitelje na Instagramu. Objavljuje fotografije na kojima pozira uz plažu, bazen, na brodu, pored aviona... Nogometaš je prije nekoliko dana bio iznimno romantičan pa je ispod fotografije svoje zaručnice napisao:

- U ovim je očima ljubav mog života, najljepša žena na svijetu... Moja Georgina - rekao je i raznježio mnoge. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • krkanADZ 19.08.2020.

    majketi, kolko ovaj petko dnevno udahne...

  • ironmaiden eddie 19.08.2020.

    Ma koga briga bogati🤔

  • sprangija 19.08.2020.

    Tip izgleda ko šibicar s Hrelića koji je dobio boju jer radi i na gradjevini😄

Komentiraj...
Vidi sve komentare