Obavijesti

Show

Komentari 4

Georgina objavila snimku iz kreveta, pažnju je ukrala torba

Georgina objavila snimku iz kreveta, pažnju je ukrala torba
6

Nogometaš je prije nekoliko dana bio iznimno romantičan pa je ispod fotografije svoje odabranice napisao kako je ona ljubav njegova života te da je najljepša žena na svijetu

VIDEO

Manekenka Georgina Rodriguez (26) i njen zaručnik, nogometaš Cristiano Ronaldo (35) trenutačno uživaju na luksuznoj jahti, a atraktivna Georgina se na društvenim mrežama ne prestaje hvaliti snimkama.

POGLEDAJTE VIDEO: Zaručnica Cristiana Ronalda pokazala kako vježba 

Pokretanje videa...

Georgina Rodriguez 00:21

Na jednoj od njih u kadar je upao detalj koji najbolje pokazuje u kakvom luksuzu dvojac uživa. Georgina je snimala kabinu iz kreveta, a na podu se vidi kutija brenda Hermes na kojoj je stajala jedna od najskupocjenijih torba svijeta, Birkin. 

Cijene se uglavnom kreću od 40 tisuća kuna pa sve do 80 tisuća, ali i do nekoliko stotina tisuća ako je riječ o personaliziranim primjercima. Točna cijena ove torbe može se saznati jedino na zahtjev, a ona, osim od veličine, varira i od vrste kože od koje je rađena, zemlje u kojoj se prodaje, te čak i boje i modela.

Ranije je za ovu torbu postojala i lista čekanja pa je niste mogli kupiti tek tako. Prije četiri godine ta je torba proglašena investicijom koja je vrednijom i od zlata. Georgini ovo nije jedina Hermes Birkin torba koju posjeduje, a s takvom torbom šetao se i Ronaldo. 

Par je u vezi tri i pol godine, a nerijetko se počaste skupocjenim stvarima i putovanjima. Georgina često o tome obavještava svoje pratitelje na Instagramu. Objavljuje fotografije na kojima pozira uz plažu, bazen, na brodu, pored aviona... Nogometaš je prije nekoliko dana bio iznimno romantičan pa je ispod fotografije svoje zaručnice napisao:

- U ovim je očima ljubav mog života, najljepša žena na svijetu... Moja Georgina - rekao je i raznježio mnoge. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin