To je to što me zanima!

Dok Magic Johnson odmara na Jadranu, njegov sin šeta New Yorkom u haljini i štiklama...

EJ Johnson, sin košarkaške legende, poznat je po svojim ekscentričnim kombinacijama i eksperimentiranju sa ženskom odjećom. Slavni tata ga podržava i ponosan je na njega...
Vidi originalni članak

Slavni košarkaš Magic Johnson (61) nije odmah dobro primio činjenicu da je njegov sin EJ Johnson (28) homoseksualac. Isprva ga se gotovo odrekao, no EJ-eva majka Cookie (62) ispričala je da je košarkaš nakon nekoliko dana u suzama tražio oprost od sina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

EJ je u SAD-u poznata ličnost, te se često pojavljuje na televiziji i crvenom tepihu. Osim zbog slavnih roditelja, poznat je i po svom osebujnom androgenom stilu oblačenja.

Johnsonov sin se nerijetko pojavljuje odjeven u komade koji se tradicionalno klasificiraju kao ženski. Za sebe ne kaže da je 'non-binary' ili 'fluidne seksualnosti'. Otvoreno je gay, te ne želi na operaciju promjene spola jer se u svom tijelu osjeća odlično.

ISPUNIO OBEĆANJE Magic Johnson i ove godine je posjetio Dubrovnik i Stradun

- Razmišljao sam o promjeni spola, posebno nakon tranzicije Caitlyn Jenner, ali sam odlučio da sam ipak zadovoljan ovim tijelom. Ne osjećam da sam u pogrešnom tijelu, nego da upravo ovako treba biti - rekao je EJ za E News.

Zbog problema s viškom kilograma, podvrgao se operaciji želuca te od tada lakše regulira težinu. Pojavio se i u nekoliko reality emisija, a najviše ga privlači posao u modnoj industriji.

Magic Johnson je tijekom izvanbračne afere obolio od HIV-a. Njegova je supruga tada bila trudna s EJ-jem, kojeg očeva nesreća pogađa više od ikoje kritike i osude.

VELIKI PROMOTOR HRVATSKE Magic napisao poruku Biserki Petrović: Prelijepa Hrvatska dom je jednog od najvećih...

- Tata je dobro, pije lijekove, ali da, ja sam o njegovoj bolesti saznao iz medija, i to me jako pogodilo. Kritike na moj izgled me ne opterećuju, jedino kad je rasizam u pitanju, to me jako smeta - rekao je EJ.

Idi na 24sata

Komentari 105

  • StivenKing 03.01.2024.

    Sad zamislite da tu spodobu sretnete negdi u mraku! 🤔Mislim da bi se i najhrabriji čovik pripa i da petama vjetra 😂😅

  • 26.06.2021.

    Jel bi u restoranu pustili svoju curicu da ide na wc u kojem se ovakav lik nalazi?

  • Joza Prezaduzeni 25.06.2021.

    Tatica djelio banane kad je bio mlad a sinek ih prima

Komentiraj...
Vidi sve komentare