Obavijesti

Show

Komentari 100

Dok Magic Johnson odmara na Jadranu, njegov sin šeta New Yorkom u haljini i štiklama...

Dok Magic Johnson odmara na Jadranu, njegov sin šeta New Yorkom u  haljini i štiklama...
4

EJ Johnson, sin košarkaške legende, poznat je po svojim ekscentričnim kombinacijama i eksperimentiranju sa ženskom odjećom. Slavni tata ga podržava i ponosan je na njega...

Slavni košarkaš Magic Johnson (61) nije odmah dobro primio činjenicu da je njegov sin EJ Johnson (28) homoseksualac. Isprva ga se gotovo odrekao, no EJ-eva majka Cookie (62) ispričala je da je košarkaš nakon nekoliko dana u suzama tražio oprost od sina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

EJ je u SAD-u poznata ličnost, te se često pojavljuje na televiziji i crvenom tepihu. Osim zbog slavnih roditelja, poznat je i po svom osebujnom androgenom stilu oblačenja.

Johnsonov sin se nerijetko pojavljuje odjeven u komade koji se tradicionalno klasificiraju kao ženski. Za sebe ne kaže da je 'non-binary' ili 'fluidne seksualnosti'. Otvoreno je gay, te ne želi na operaciju promjene spola jer se u svom tijelu osjeća odlično.

Magic Johnson i ove godine je posjetio Dubrovnik i Stradun
Magic Johnson i ove godine je posjetio Dubrovnik i Stradun

- Razmišljao sam o promjeni spola, posebno nakon tranzicije Caitlyn Jenner, ali sam odlučio da sam ipak zadovoljan ovim tijelom. Ne osjećam da sam u pogrešnom tijelu, nego da upravo ovako treba biti - rekao je EJ za E News.

Zbog problema s viškom kilograma, podvrgao se operaciji želuca te od tada lakše regulira težinu. Pojavio se i u nekoliko reality emisija, a najviše ga privlači posao u modnoj industriji.

Magic Johnson je tijekom izvanbračne afere obolio od HIV-a. Njegova je supruga tada bila trudna s EJ-jem, kojeg očeva nesreća pogađa više od ikoje kritike i osude.

Magic napisao poruku Biserki Petrović: Prelijepa Hrvatska dom je jednog od najvećih...
Magic napisao poruku Biserki Petrović: Prelijepa Hrvatska dom je jednog od najvećih...

- Tata je dobro, pije lijekove, ali da, ja sam o njegovoj bolesti saznao iz medija, i to me jako pogodilo. Kritike na moj izgled me ne opterećuju, jedino kad je rasizam u pitanju, to me jako smeta - rekao je EJ.