To je to što me zanima!

Doktorica Petra i Dario ponovno se druže: Sve je već dogovoreno i bit ću mu kuma na vjenčanju...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U showu su vrlo brzo shvatili kako nisu jedno za drugo, a njih odnos obilježilo je puno uspona i padova. Često su se i svađali, ali su ipak nakon uspona i padova ostali prijatelji
Vidi originalni članak

Doktorica Petra Meštrić javnosti je najpoznatija iz showa 'Brak na prvu', a tamo je u eksperimentu bila spojena s Darijem Crnkovićem. Gledatelji su za par često govorili da su čista suprotnost, a Petra je sada otkrila u kakvom je odnosu sa Darijem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dario i ja smo prijatelji, kao što možete vidjeti, družimo se i redovito čujemo. Već smo se dogovorili da ću mu ja biti kuma kad se bude ženio - napisala je Petra na društvenim mrežama.

U showu su vrlo brzo shvatili kako nisu jedno za drugo, a njih odnos obilježilo je puno uspona i padova. Često su se i svađali.

- Prijatelji smo. Tijekom i nakon emitiranja jako puno smo razgovarali, analizirali situacije i zaključili da smo mogli i drukčije. Tako je kako je. Oboje smo puno toga naučili i jedno od drugoga kao i u cijelom eksperimentu od stručnjaka koji su nas vodili - otkrila je svojedobno.

PRIZNALA PRATITELJIMA Petra Meštrić iz 'Braka na prvu' otkrila: Jako sam zaljubljena

U nekoliko navrata Dario je vrijeđao Petru, a gledatelji ispred malih ekrana su mu to jako zamjerili.

- Mislim da smo mi zaista pobjednici ovog eksperimenta jer kada spojiš toliko različite osobe i da na kraju budu u toliko dobrim odnosima, a taj odnos traje i dalje. Vidjeli smo se, komuniciramo, on mene pita za mišljenje, ja njega. Znam se zapitati što bi on sada rekao, a on to sigurno tako radi i za mene - priznala je doktorica.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • rvisosevic 29.06.2023.

    Oni su slatki "nepar" ,ali se dalo naslutiti da će njihova prijateljska ljubav trajati....savršeni prijatelji sigurna sam....

  • kumam 29.06.2023.

    Petra,super dr i uzivo puno ljepša i nije toliko napumpana

  • Kim_777 29.06.2023.

    Zašto se mlade osobe ovako unakaze nekakvim estetskim zahvatima, mladost je lijepa sama po sebi, čemu ovo unakažavanje??

Komentiraj...
Vidi sve komentare