To je to što me zanima!

Dolly Parton objavila fotku sa suprugom kojeg je skrivala od očiju javnosti punih 55 godina

Country pjevačica je svoj bračni život držala daleko od očiju javnosti, te su se mnogi u šali znali zapitati postoji li njezin suprug uopće. S Carlom je u braku 55 godina, a sada po prvi put objavila njihovu zajedničku fotku
Vidi originalni članak

Dolly Parton (75) često objavljuje na društvenim mrežama, no mnoge je iznenadilo kada je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa suprugom Carlom Deanom (79).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, country pjevačica je svoj bračni život držala daleko od očiju javnosti, te su se mnogi u šali znali zapitati postoji li njezin suprug uopće.

S Carlom je u braku 55 godina, a ovo je prvi put da je na društvenim mrežama objavila njihovu zajedničku fotografiju. Na fotki iz mladosti Dolly i Carl poziraju držeći se za ruke, a pjevačica je na suprugovu majicu fotošopirala svoj lik.

- Pronađite partnera koji će vas podržati kao što Carl Dean podržava mene! - napisala je Dolly u opisu fotke, na kojoj je skupila više od 430 tisuća lajkova.

UNATOČ PREPORUKAMA Dolly: 'Spavam sa šminkom jer nikad ne znam kad će biti idući potres, moram biti spremna...'

'Je li ovo Photoshop?', 'Ovo je kao da nađeš iglu u plastu sijena', 'Carl postoji?!', 'Pokazala si muža nakon 55 godina, legendarno', pisali su u komentarima oduševljeni fanovi pjevačice.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 3sh 05.11.2021.

    Možda je postojao, ali kako je fotka stara, nema dokaza da postoji još uvijek

  • bree77 04.11.2021.

    A što nema neku noviju sliku?Ovo baš ništa ne dokazuje, gdje su oni u sadašnjosti?

  • quazequatl1 04.11.2021.

    Zato je i uspjela sačuvati brak. Jer svoju privatnost je čuvala za sebe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare