Show

Komentari 4

Dolly Parton objavila fotku sa suprugom kojeg je skrivala od očiju javnosti punih 55 godina

Dolly Parton objavila fotku sa suprugom kojeg je skrivala od očiju javnosti punih 55 godina

Country pjevačica je svoj bračni život držala daleko od očiju javnosti, te su se mnogi u šali znali zapitati postoji li njezin suprug uopće. S Carlom je u braku 55 godina, a sada po prvi put objavila njihovu zajedničku fotku

Dolly Parton (75) često objavljuje na društvenim mrežama, no mnoge je iznenadilo kada je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa suprugom Carlom Deanom (79).

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, country pjevačica je svoj bračni život držala daleko od očiju javnosti, te su se mnogi u šali znali zapitati postoji li njezin suprug uopće.

S Carlom je u braku 55 godina, a ovo je prvi put da je na društvenim mrežama objavila njihovu zajedničku fotografiju. Na fotki iz mladosti Dolly i Carl poziraju držeći se za ruke, a pjevačica je na suprugovu majicu fotošopirala svoj lik.

"Joyful Noise" Premiere - Los Angeles

- Pronađite partnera koji će vas podržati kao što Carl Dean podržava mene! - napisala je Dolly u opisu fotke, na kojoj je skupila više od 430 tisuća lajkova.

'Je li ovo Photoshop?', 'Ovo je kao da nađeš iglu u plastu sijena', 'Carl postoji?!', 'Pokazala si muža nakon 55 godina, legendarno', pisali su u komentarima oduševljeni fanovi pjevačice.

"Christmas of Many Colors" Press Conference - Nasville

Najčitaniji članci