To je to što me zanima!

Doma je najljepše: Mika i Giba Vasić vratili su se roditeljima

Mika i Giba Vasić vratili su se roditeljima u srpsku Malu Planu. Branka Radić koja je ljetos ugostila Miku i Gibu u svojoj kući, ispričala je da je blizance oblačila i hranila, a oni nisu ništa radili
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što su procurile fotografije na kojima je Mika Vasić (25) odjeven kao žena i nakon što smo otkrili da ih je Branka Radić (78) iz Reke kraj Koprivnice razbaštinila, blizanci su se vratili roditeljima u srpsku Malu Planu.

Braća nisu bila raspoložena za razgovor, kao ni njihovi roditelji Rada (52) i Rade Vasić (57), koji već danima imaju isključen mobitel i nikome se ne javljaju. Kako su se povjerili prijatelju, mama i tata Vasić šokirani su Mikinim fotografijama, a kako nam je Rada rekla nada se da su njena sina 'fotokopirali'.

Podsjetimo, Branka Radić koja je ljetos ugostila Miku i Gibu u svojoj kući, ispričala je kako su Mika i Giba otišli usred noći. Požalila se kako ih je oblačila i hranila, a oni nisu ništa radili. Ugovor prema kojem im je trebala ostaviti kuću je raskinut.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • zvjezdana pikl_1 13.02.2017.

    Čude se natpisima novinara a sami su htjeli biti popularni.

  • --- DAVOR --- 13.02.2017.

    IVAN PERNAR: Facebook status koji se ne prenosi jer obmana i skretanje pažnje mora iči dalje pomoču medija! Čim se misli da se ima napadat ŽIVI ZID ili Ivana osobno onda se njegovi statusi prenose mainstream medijima a inače ga se ignorira!! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Cilj sustava je borba 99% ljudi među sobom kako bi elita bila sigurna. Iz tog razloga se putem medija raspiruje mržnja prema raznim manjinskim ili većinskim grupama. Također, nasilje kojem svjedočimo, uvijek je od strane jačih prema slabijima, npr. napad na navijače Partizana u Zagrebu. Da su ti huligani bili hrabri, napali bi navijače Partizana u Beogradu, međutim, nije poanta u tome da se pokaže hrabrost, već nešto drugo. Da su huligani hrabri i pametni, napadali bi na ulici one koji su opljačkali naš narod i drže ga u dužničkom ropstvu, ali za to bi osim hrabrosti trebali imati i razuma da shvate tko je njihov stvarni neprijatelj. Također, ne bi ih napadali grubom silom, nego intelektom, na način da razotkrivaju ljudima oko sebe način na koji 1% na vrhu piramide moći manipulira sa preostalih 99% članova društva, tada bi shvatili da su upravo bili iskorišteni, baš kao i osoba koja je bacila suzavac u gay klub!

  • Judita👥 13.02.2017.

    meni su oni dosadni

Komentiraj...
Vidi sve komentare