Obavijesti

Show

Komentari 70

Intervenirala i policija: Branka je izbacila Gibu i Miku iz kuće

Intervenirala i policija: Branka je izbacila Gibu i Miku iz kuće
5

Branka Radić ispričala je kako su Mika i Giba otišli usred noći. Požalila se kako ih je ona oblačila i hranila, a oni nisu ništa radili. Ugovor prema kojem im je trebala ostaviti kuću je raskinut

VIDEO

Na kući u kojoj su u Reki kraj Koprivnice živjeli Mika i Giba (25) Vasić zatekli smo spuštene rolete. Na telefon se javio Ludvig, suprug Branke Radić, koja je nakon showa 'Big Brother' blizance 'udomila' .

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:17

- Braća su, ima neko vrijeme, otišla u Srbiju. Bilo je problema, naravno. Sud će to sve na kraju riješiti - rekao nam je Ludvig. Ubrzo je u dvorište izašla i Branka (78).

'Mika i Giba otišli su usred noći'

- Napustili su nas i otišli usred noći. Mi smo stari i bolesni ljudi. Zbog njih je ovdje bila i policija. Mi smo ih uzdržavali. Oblačila sam ih i hranila, a oni ništa nisu radili. Mika i Giba nemaju tu što više tražiti. Ni sama ne znam zašto su otišli, a još sam im dala pare za Božić. Otkako ih znamo, htjeli smo im sve najbolje. Boravište u Hrvatskoj su im dva puta odbili. Ugovor prema kojem im ostavljam kuću sam raskinula - rekla je nervozna Branka.

Uputila nas je na svoju odvjetnicu Ljiljanu Jedvaj Peterlin.

- Stranka me nije ovlastila da bilo što iz predmeta iznosim u javnost - rekla je odvjetnica Peterlin. Na Općinskom sudu u Koprivnici doznali smo kako su jučer zaprimili tužbu o raskidu ugovora o doživotnom uzdržavanju. Jedna susjeda kaže da su Branku rijetko viđali, kao i blizance.

- Bila je tu policija prije nekoliko dana. Što je bilo, ne znam. Ne bih se htjela miješati, čudna je to priča - rekla je susjeda Radićevih, koja je željela ostati anonimna. Drugi susjedi koje smo zatekli u ulici tvrde da Branka blizancima 'nije dala da izlaze iz kuće'.

- Fini su i pristojni te lijepo odgojeni dečki, uvijek bi pozdravili kad bi prošli. I mi smo čuli da je došla policija, no ne znamo zašto - kaže susjed. Vasići jučer nisu bili dostupni za komentar. Kad smo ih zvali prije dva dana, nakon što su na internetu osvanule fotografije Mike odjevenog u ženu, on je tvrdio da i dalje žive kod gospođe Branke.

- Ona je dobro, hvala na pitanju - rekao je Mika. Njihov otac Rade Vasić (57) bliskom je prijatelju ispričao kako su mu se djeca morala vratiti u Malu Planu u Srbiju jer ih je ljutita Branka izbacila iz svoje kuće.

'Branka im je uzela sve'

- Maltretirala ih je i potjerala. Uzela im je sve što im je kupila - rekao je Rade prijatelju. Mika je tvrdio da nikakvih problema s Brankom nije bilo. Rada Vasić (52) tvrdila je da o tome nema pojma i da mora razgovarati sa sinovima kad ih vidi, odnosno kad se vrate u Malu Planu, gdje mama i tata Vasić žive s njihovim najstarijim sinom Milom (32). Mika i Giba pak tvrde da su trenutačno u Zagrebu.

Prijatelj Vasićevih, koji je htio ostati anoniman, kaže da mu je Rade poslao poruku u kojoj piše da je Branka izbacila blizance iz svoje kuće te im uzela svu odjeću koju im je kupila pa i odijela.

- Oni su fini dečki, ne psuju i poštuju me - rekla je lani Branka kad smo ih posjetili u njezinu domu. Ona je blizance upoznala dok je još živjela u Njemačkoj. Radila je kao blagajnica te se tako zbližila s njihovim roditeljima. Svaki ih je dan gledala dok su se natjecali u reality showu 'Big Brother', a kad su izašli, slala im je novac.

Branka: Zalijevaju mi cvijeće

Pozvala ih je da se dosele njoj i njezinu suprugu, a htjela im je ostaviti i kuću. Vasićima je Branka prepustila apartman u kući, a oni su joj pomagali u vrtu, zalijevali cvijeće i radili sve što je potrebno.

- Ostat ćemo sve dok nam bude lijepo - govorili su Vasići.

Dodali su da su baku posjećivali dok još nisu bili poznati.

- Sad svi znaju da smo ovdje. Glavne smo zvijezde u mjestu - rekli su Mika i Giba.

Zbog njih se osjećala mlađe

Branka je dodala da je prošla svijet i upoznala razne kulture.

- Meni ne igra boja kože i nacionalnost. Dok god su ljudi iskreni i pošteni. A oni to jesu. Mislim, voljela bih im ostaviti kuću jer nemam nikoga. No to samo Bog određuje - kratko je tad rekla Branka i dodala kako su joj Vasići poput sinova.

Branka je sretna jer, kaže, ima pomoć i malo mladosti u kući. Nedavno je operirala koljeno, a braća su bila uz nju.

Zbog čega su Vasići napustili Branku i ostali bez kuće, doznat će se na sudu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Baby Lasagna juri prema prvom mjestu na kladionicama! Šanse za pobjedu rastu nakon probe
PRVI SU ŠVICARSKI PREDSTAVNICI

Baby Lasagna juri prema prvom mjestu na kladionicama! Šanse za pobjedu rastu nakon probe

Marko Purišić prije druge probe imao je 17% šanse za pobjedu, a u proteklih nekoliko sati počeo se penjati na kladionicama
Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu