To je to što me zanima!

Domaćinstvo me ne uzbuđuje, nemam doma perilicu za rublje

Ja volim raditi. Volim se ubiti od posla, ali od svog posla. Mene ne zanima da nekome radim paštašutu, ispričala je svatovska pjevačica koja ne pegla ni ne pere rublje kod kuće
Vidi originalni članak

Kućanski poslovi? Mene to do te mjere ne interesira da ne želim ni probati. Ja čak doma nemam veš mašinu. Sve nosim u kemijsku čistionu, ispričala je Maja Šuput (38) za IN magazin. Svatovska pjevačica je istaknula kako je ona kupila perilicu za rublje u kemijskoj čistionici te da ima preveliki protok robe i sve joj treba biti posloženo kako bi s lakoćom pakirala. 

ŠUPUT NA MUKAMA Dečko je 'udavio' ružičastog flaminga svatovske pjevačice

- Ne peglam. Ne, ne , ne… Pa ja nemam doma peglu. Ma imam peglu možda, mislim da mi je netko kupio neku na paru. Ja ne znam ni gdje stoji. Mene domaćinstvo ne uzbuđuje - rekla je Šuput. Dodala je kako se mora prihvatiti toga da bi to savladala, ali ju ne zanima. 

- Ja volim raditi. Volim se ubiti od posla, ali od svog posla. Mene ne zanima da nekome radim paštašutu - ispričala je svatovska pjevačica. Maja kaže kako njezin zaručnik, bivši direktor hotela Nenad Tatarinov (34) zna da će ona radije provesti sate na sastancima i zaraditi pare nego mu spremati ručak.

SVJETSKI DAN BIKINIJA Ljetne radosti: Pokazale su obline u bikiniju, ali i bez njega

Otkrila je i kako Nenad pere odjeću u istoj praonici kao i ona. Pjevačica se pohvalila da je neki dan oprala badić na ruke dok se tuširala. Maja je ispričala da ju je zaručnik nedavno pitao kada bi se mogli vjenčati kad ona ima već zakazane nastupe za sljedeću godinu. 

- Na kraju mi je rekao da će me samo jedan dan uzeti, odvesti negdje i oženiti. Za haljinu će nazvati Grubnića - rekla je pjevačica. Šuput je istaknula kako planira svadbu u zimskim mjesecima, a djevojačku će imati s desetak prijateljica u Las Vegasu. 

VIDI OVO: Kardashianke opet uhvaćene kako photoshopiraju slike.

 

VIDI OVO: 5 stvari koje muškarci ne primjećuju za vrijeme seksa.

Idi na 24sata

Komentari 246

  • sonja1234 07.08.2018.

    ma prava je razmažena jedinica....

  • ručak 07.08.2018.

    Lako šta nema perilicu ali nema ni ogledalo

  • bluehotel 07.08.2018.

    Radio sam jedno vrijeme u Sloveniji. Oni za ovakve koriste izraz- lajdra.

Komentiraj...
Vidi sve komentare