To je to što me zanima!

Domingo je otpušten iz bolnice nakon zaraze korona virusom...

Moje misli su sa svima onima koji pate i sa onima koji nam spašavaju živote. Zahvalan sam svima i  preporučujem vam da ostanete kod kuće, poručio je operni pjevač
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članakDomingo je uznemiravao žene i sad zatražio oprost: 'Žao mi je'

Operni pjevač Placido Domingo (79) testirao se na korona virus nakon što je dobio vrućicu i počeo kašljati. Ispostavilo se da je pozitivan. Nakon nekoliko dana zdravstveno mu se stanje pogoršalo te je hitno prebačen u bolnicu. Sada su ga otpustili te je kod kuće, gdje će nastaviti liječenje.

- Kod kuće sam i dobro se osjećam. Nasreću,  odmah nakon prvih simptoma bio sam pod liječničkim nadzorom zbog mojih godina i drugih bolesti. Liječnici su odmah posumnjali na zarazu Covidom-19, što mi je jako pomoglo - napisao je Domingo na svojoj službenoj Facebook stranici nakon što je u ponedjeljak izašao iz bolnice u Acapulci, na jugu Meksika. 

- Moje misli su sa svima onima koji pate i sa onima koji nam spašavaju živote. Zahvalan sam svima i  preporučujem vam da ostanete kod kuće - dodao je.

NIZ SE NASTAVLJA... Operni pjevač Placido Domingo pozitivan je na korona virus...

Domingo je prije tjedan dana na društvenim mrežama obznanio da je u samoizolaciji jer mu je nalaz bio pozitivan. Prve simptome počeo je pokazivati dva dana nakon leta u Meksiko, 13. ožujka.

- Moja moralna dužnost je objaviti da sam pozitivan na Covid-19, korona virus - rekao je tada pjevač.

Podsjetimo, Placido Domingo je već nekoliko mjeseci na meti optužaba za spolno zlostavljanje, zbog kojih je morao otići s dužnosti ravnatelja Opere u Los Angelesu i otkazati nekoliko nastupa. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članakPredatori: Napijali žene, ljubili ih, gurali ruke gdje nisu smjeli

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • vedii888 31.03.2020.

    Lijepo da se oporavio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare