To je to što me zanima!

Doris je objasnila modrice na koljenima: 'Malo sam natučena'

Prije nekoliko dana Pinčić je imala prometnu nesreću. Jutarnji list piše kako je pri padu s motora na snimanju za emisiju u svojoj vlastitoj produkciji natukla ruku i rebra. Zadobila je i nekoliko modrica
Vidi originalni članak

Doris Pinčić (32) i Davor Meštrović (52) jutros su vodili emisiju 'Dobro jutro, Hrvatska'. To ne bi bilo ništa čudno da Doris nije privukla poveću pažnju. Nosila je plavu haljinu koja joj se u jednom trenutku podigla, a oba koljena bila su joj puna modrica.

POGLEDAJTE VIDEO: Boris i Doris u 'Superparu'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gledateljima emisije to nije promaknulo pa su na društvenim mrežama odmah krenuli s komentarima.  

'Doris, što ti je to s koljenima?', 'Kakve su ti to modrice?', samo su neki od komentara. Doris je naposljetku objasnila što se dogodilo.

ZABRINUTI GLEDATELJI: 'Doris, što ti je to s koljenima?'

- Nema razloga za brigu. Malo sam natučena, ali idemo dalje - rekla je voditeljica za Jutarnji list. Od njezinih prijatelja saznaju kako je prije nekoliko dana imala prometnu nesreću. Pri padu s motora na snimanju za emisiju u svojoj vlastitoj produkciji natukla je ruku i rebra. Zadobila je i nekoliko modrica.

Podsjetimo, o popularnoj voditeljici neprestano se raspravlja nakon što su ona i njezin suprug, glazbenik Boris Rogoznica (31), objavili kako će se razvesti. Ovih je dana zaintrigirala objavom na društvenim mrežama. Naišla je na zid na kojemu stoji natpis: 'Mogu osvojiti svijet jednom rukom dok me ti držiš za drugu'. 

- Ovo mi je popravilo dan - napisala je Doris, koja često na Instagramu uz fotografije i objave stavlja citate ili stihove iz pjesama, ne govoreći kome ih posvećuje. No zaintrigirala je pratitelje koji su se ponadali kako je možda pronašla sreću u ljubavi.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S DORIS: 

 

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 100

  • Zlatko1980 25.09.2020.

    Pinčić Sinčić

  • ludakvanca 25.09.2020.

    naravno da je pala,a pervertiti odmah misle da je klecala...

  • jamesbond7777 25.09.2020.

    malo, ma daj 😏😏😏kaj god;;! svaka čast borcu. .e je junacina😎😎

Komentiraj...
Vidi sve komentare