To je to što me zanima!

Doris Pinčić vodila u istoj haljini emisiju dva puta u 14 dana, a onda je posudila i kolegici Maji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zasad nije poznato je li došlo do propusta stilistice 'Dobro jutro, Hrvatska' Vesne Šipušić Buljan ili je razlog ograničen budžet emisije, a gledatelji su odmah primijetili ovaj detalj
Vidi originalni članak

Gledatelji ispred malih ekrana emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' zapazili su pomalo neobičan detalj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, uočili su da njihova omiljena voditeljica, Doris Pinčić (33) emisiju vodi u istoj haljini u kojoj je vodila emisiju i prije dva tjedna. Pinčić se u četvrtak pojavila u plavoj haljini s volanom na ramenu, a istu haljinu je nosila i 3. prosinca.

Neki pišu i kako im se čini da su istu plavu haljinu vidjeli i na još nekome. Prije dva tjedna emisija predviđena za 4. prosinca najavljena je fotografijom Dorisine kolegice Maje Ciglenečki (33) - opet u istoj haljini.

Nije neobično da se voditelji na televiziji nakon nekog vremena pojave u odjeći koju su nosili ranije, ali tada često pođe i do pola godine, ali rijetko kad se dogodi da do toga dođe u ovako kratkom vremenskom razmaku. Zasad nije poznato je li došlo do propusta stilistice popularne emisije, Vesne Šipušić Buljan ili je razlog ograničen budžet emisije što se odjeće voditelja tiče.

ŠARENOM TIMU IDE SVE BOLJE Modno usklađeni voditelji Doris Pinčić i Davor Meštrović često se vole igrati kombinacijama boja

Prisjetimo se, donedavna stilistica emisije Nataša Svekler, koja je o izgledu voditelja brinula od siječnja, prekinula je suradnju s ovom emisijom, zbog navodnog sukoba s Uršulom Tolj, a zamijenila je Vesna Šipušić Buljan koja je i ranije brinula o izgledu voditelja.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 18.12.2021.

    Zar stvarno, netko to zamijetio..??! I to je kao "vijest"??

  • Bobyca 18.12.2021.

    Vi niste normalni,ljudi kopaju po kontejnerima jel nemaju što jesti,pojedinoj djeci je zima jel se nemaju čime pokriti,nemaju šta obući,obuti,jesti,vi pišete o tome kako je Pinčička obukla 2 puta istu haljinu,e jesmo postali jadni..

  • ludi marko 17.12.2021.

    da i? ne kužim, pa to je njima radno odjelo, ja dobijem 2 godišnje🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare