To je to što me zanima!

Drago i Anamarija otišli kući, a za kraj im je presudilo jedno: 'Pokazao je kako se voli ženu'

Iako su parovi u eliminacijama bili izjednačeni, ostali su Anamarija i Filip jer su imali više novca u banci od Drage i Anamarije...
Vidi originalni članak

Nakon izazova i svađe došlo je do trenutka eliminacija. Parovi su morali odlučiti hoće li ostati Anamarija i Drago ili Filip i Anamarija. Azelma i Ismet dali su narukvicu Anamariji i Filipu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mislim da je Ismet bio više za mene, ali Azelma je odlučila. Azelma odlučuje koliko god ona glumila frajera. Tako je i kod mene - rekao je Drago.

- Anamarija i Filip više grizu. Ako ćemo biti realni, osvojili su više izazova od mene i Ismeta. Jači su i od nas i Anamarije i Drage -  objasnila je Azelma.

'SUPERPAR' Bivšim natjecateljima nisu jasni odnosi u kući prije finala: 'Svi su fini sa svima, ne razumijem!'

Voditelj Enis Bešlagić pitao je Davora što bi on učinio. Davor je komentirao da bi on izbacio jači par iz kuće i da je tako radio kad se natjecao u 'Superparu'.

- Ja sam papak. Nisam se previše povezivao s nekim - rekao je, a Tomislav i Karmela narukvicu su dali Anamariji i Dragi.

'SUPERPAR' Ismet je bijesan na Josipa dok ga Azelma smiruje: Razbio bi ga kao majmuna, nek se odmakne

- Naši Slavonci. Po nama i superpar. Naš odnos je prekrasan. Mislim da svojim odnosom možete biti primjer drugima. Drago je pokazao kako se voli ženu -  objasnio je Tomislav.

Iako su parovi u eliminacijama bili izjednačeni, ostaju Anamarija i Filip jer su imali više novca u banci od Drage i Anamarije.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Kolibri78 08.06.2023.

    Šaliti*

  • Kolibri78 08.06.2023.

    Ne znate se spaliti, ustogljeni ste sto se vidi i po parovima

  • domo 08.06.2023.

    Imamo li mi nešto, a da ćemo biti samo mi.. Pa majko mila što god prebacim ono Made in Bosnia.. Pa dokle više

Komentiraj...
Vidi sve komentare