To je to što me zanima!

Dua Lipa prekinula romansu s mlađim bratom sestara Hadid

Iako su pandemijsku godinu proveli na ranču Anwarove majke, Yolande Hadid u američkoj saveznoj državi Pennsylvaniji, par se posljednjih osam tjedana nije vidio zbog pretrpanih rasporeda
Vidi originalni članak

Britanska pjevačica kosovskog porijekla, Dua Lipa (26) navodno je prekinula dvogodišnju vezu s modelom Anwarom Hadidom (22), piše DailyStar.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Par je zadnjih nekoliko tjedana pokušavao spasiti vezu, ali nažalost bez uspjeha. Posljednjih osam tjedana nisu se vidjeli zbog pretrpanih rasporeda. Dua Lipa snima album u Londonu, a Anwar provodi vrijeme u New Yorku. Anwar dolazi iz palestinske obitelji Hadid. Njegov otac, Mohamed Hadid je poslovni čovjek, a mama Yolanda, bivša manekenka, čijim stopa krenuo je njihovo troje zajedničke djece.

IZNENADILA FANOVE Dua Lipa obukla bikini, a na noge navukla bijelo krzno

Starije sestre Gigi (26) i Bella (25) poznate su manekenke. Bella je bila u dugogodišnjoj vezi s kanadskim pjevačem The Weeknd, a Gigi iz veze s britanskim pjevačem Zaynom ima kći.   Anwar se osim modelinga bavi i glazbom. No, ne tako uspješno kao Dua Lipa, za koju naša bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (53) ima samo riječi hvale. - Ponosna na svoje podrijetlo. Ponizna u svojoj slavi. Plemenita u ljubavi prema svom narodu- napisala je bivša predsjednica o poznatoj pjevačici, koju je upoznala prošli mjesec u Washingtonu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • genadij500 22.12.2021.

    Dve plavuše to ne ide. Sigurno se svade ko je kome maznul farbu za kosu.

  • Šišmiš 22.12.2021.

    Sad mi jasno zašto je DEFCON stavljen na brojku 2. Nije frka u Ukrajini nego je plavuša navratila u ameriku ponovo. Svi dućani sa tepisima i zavjesama su zatvoreni preventivno.

  • nap 22.12.2021.

    naci ce drugog

Komentiraj...
Vidi sve komentare