Show

Komentari 29

Dua Lipa obukla bikini, a na noge navukla bijelo krzno

Dua Lipa obukla bikini, a na noge navukla bijelo krzno

Pjevačica, koja je uspjela oduševiti i bivšu predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović, na svome Instagram profilu objavila je niz fotografija neobičnog stylinga, a fanovi su ju prozvali novom Bakom Mraz

Pjevačica Dua Lipa (26) svojim, često elegantnim, modnim kombinacijama osvaja modne kritičare i obožavatelje, no ovaj je puta sve ostavila bez teksta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, objavila je niz fotografija na kojima uz prijatelje uživa u zimskoj atmosferi pred Božić. To je vrijeme ipak odlučila provesti nešto drukčije nego ostali, u bazenu.

Tako je na sebe obukla bijeli dvodijelni bikini, a na nogama je nosila velike čizme od bijelog krzna s motivom Hello Kitty.

Ipak, i ovom je neobičnom kombinacijom uspjela oduševiti svoje pratitelje i obožavatelje pa je fotografijom u samo tri sata sakupila tri milijuna lajkova i preko 10.000 komentara.

- Rastapaš sav snijeg - komentirala je jedna obožavateljica.

- Baka Mraz mi izgleda nešto drukčije ove godine - našalio se drugi.

- Toliko si lijepa da bi trebala biti ilegalna - dodao je i treći.

Dua Lipa je uspjela oduševiti i Kolindu Grabar-Kitarović (53). Naime, u Washingtonu je prošli mjesec održana tradicionalna dodjela nagrada za istaknuto vodstvo u organizaciji Atlantskog vijeća na kojemu je bila i bivša predsjednica.

Na Instagram profilu, bivša predsjednica, pohvalila se kako je tijekom večeri imala priliku upoznati poznatu pjevačicu koja se sa svojim hitovima penje na same vrhove glazbenih ljestvica diljem cijelog svijeta.

- Ponosna na svoje podrijetlo. Ponizna u svojoj slavi. Plemenita u ljubavi prema svom narodu- napisala je bivša predsjednica o poznatoj pjevačici.

Najčitaniji članci