To je to što me zanima!

Dunja Mazzocco Drvar nakon 17 godina rada odlazi s televizije...

Brojni prijatelji, ali i pratitelji komentirali su kako im je žao što ju više neće gledati na televiziji, a većina joj je poželjela sreću na novom radnom mjestu
Vidi originalni članak

Meterologinja Dunja Mazzocco Drvar na društvenim mrežama oprostila se od gledatelja i otkrila kako više neće voditi prognozu na RTL-u.

- Preuzimajući punu odgovornost za nezadovoljstvo građana ljetom 2020. podnosim ostavku na mjesto dežurne meteorološke vještice. Umjesto svakodnevnom prognozom bavit ću se klimatskom krizom (da, to postoji!), a gledatelje RTL-a ostavljam u sigurnim rukama mladog prognostičarskog tima. Meni je 17 godina ekrana bilo sasvim dovoljno. Ostanite mi vedri - napisala je Dunja. 

Brojni prijatelji, ali i pratitelji komentirali su kako im je žao što ju više neće gledati na televiziji, a većina joj je poželjela sreću na novom radnom mjestu. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S DUNJOM: 

Osim na društvenim mrežama, Dunja se oprostila od gledatelja u srijedu u emisiji RTL Danas. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 80

  • livadica8 22.08.2020.

    Zar svi koji dođu na HRT moraju ostati do mirovine, kada će doći na red mladi. Vjerujem da je velikoj većini građana Hrvatske puna kapa raznih Filipovića, Bitorajaca, Radića, Strljica itd, onda još dovedu u svaku emisiju i seriju one ofucane iz BiH.

  • soxa 20.08.2020.

    Predivna osoba...

  • Miške 20.08.2020.

    A koja meteorologinja se djevojački zvala Gumihalter ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare