To je to što me zanima!

Dušan: Djevojke nisu vrijedne mojih suza, razočarale su me...

EMOTIVAC Iako Dušan živi na selu, kaže da bi se zbog ‘prave’ preselio u grad. Prije svega, traži poštenu ženu koja će ga cijeniti. Nakon što su djevojke izvrijeđale Dušanov način života, brzo im je, kaže, oprostio
Vidi originalni članak

Prijavio sam se jer želim imati nekoga s kim ću provoditi vrijeme, izjavio je na početku showa 'Ljubav je na selu' Dušan Golubovac (29), a u intervjuu za 24sata ispričao je ponešto o svom životu te kako je doživio sudjelovanje u emisiji.

No kad je farmer kraj sebe zamišljao idealnu djevojku, nije mislio na neku koja će vrijeđati i omalovažavati njegov način života u selu Zrin u Sisačko-moslavačkoj županiji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na imanje je pozvao Goranu Vušurović (29), Sandru Škrinjar (32) i Tajanu Mužinić (21), koje su s osmijehom došle kod njega, ali ulaskom u Dušanovu kuću veselje se brzo pretvorilo u tugu i zbog prljavštine u kući. Gorana, koja je govorila da joj se farmer sviđa, brzo se 'ohladila' kad je vidjela u kakvim uvjetima živi.

- Nisam mogla podnijeti taj miris u sobi - rekla je Gorana. Dušan nije ostao imun na komentar pa je čak pustio suzu.

LJUBAV JE NA SELU Pala pusa između Ivanke (43) i Josipa (20): Htjela je mlađeg

- Malo sam bio razočaran jer ispada da nisu došle zbog mene, nego zbog mojeg imanja. U tom trenutku su me povrijedile jer nisu imale razumijevanja i nisu bile korektne - kaže nam i dodaje da negativne komentare gledatelja showa ne čita.

- Tako se osjećam bolje - ističe i dodaje:

- Jako sam emotivan, volim ugađati osobi do koje mi je stalo. Dušan je nedavno otkrio da je zbog ljubavi jednom vozio osam kilometara na biciklu. Za 24sata priznao je da ga većinom može ganuti nepravda i rasplakati tužan slučaj ili događaj. Dušan sad smatra da djevojke navodno nisu vrijedne njegovih suza jer je sve u životu stekao radom, ali otkriva da je djevojkama brzo oprostio komentare.

- Zašto bih se ljutio, život je kratak, treba uživati, a ne biti zlopamtilo - objašnjava.  U jednom od intervjua je rekao kako mu je posebno bilo teško kad je izgubio najmilije. Nakon smrti majke i bake naučio je brinuti se za sebe i imanje.

BAHRA ZAHIROVIĆ: 'Meni ne fali ništa, a muškarac mora biti nježan da me osvoji'

- Uz mamu i baku sam naučio kuhati, a kad su one otišle, morao sam dalje sam. S tatom nisam u dobrim odnosima - kaže Dušan. Do sada je imao dvije dulje veze, jedna djevojka ga je prevarila, a sad se nada ženi koja će ga poštovati i cijeniti.

- To je jedna od glavnih stvari jer inače nemamo što tražiti skupa - izjavio je Dušan. Na imanju ima ovce, koze i krave, a kad nema toliko posla, vrijeme voli provoditi u kuhinji. Svoje imanje voli, no nama je otkrio da bi se čak i preselio u grad ako treba.

- Naravno, ako je cura toga vrijedna - ističe. Nedavno si je kupio auto, ali s njim nije uspio privući 'pravu' djevojku.

- Curama je važan ne samo izgled, nego da imate i novca te auto. Otkad sam kupio auto prilaze mi cure, ali vidiš da im nije stalo do ljubavi, nego je samo interes za autom. Teško je tako naći pravu ženu - smatra, no prijavom u show to bi se moglo promijeniti, a i potvrdio nam je da mu se sve više djevojka javlja na profil društvene mreže i obasipaju ga raznim porukama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 368

  • 29.02.2020.

    Svi koji mu prigovoraju zbog "ne čistoće". Neka se prvo zapitaju . Kako je to živjeti sam na selu sa stokom .Vidio bih Vas kada bi bili na njegovom mjestu .

  • pernica 27.02.2020.

    Njemu uistinu treba žena da mu to sve dovede u red , ali teško će je ovako naći jer svaka želi doći na već gotovo i sređeno ! Ako se koja od ovih zaljubi nek ga vodi kod sebe gdje je uredno . Najbolja mu je ona koja ide na sezone radit na more , ona ima sređen stan nek ide kod nje i nek se vole . Bitno je da je on dobar momak , lako će naučiti ugodnije živjeti ! Curama ako traže dečka mora biti bitan on a ne imanje, kuća , novac zar ne ? . On nema roditelje , imao je teško djetinjstvo ne osuđujte ga odmah Kuća je stara , drvena , ispd nje su drva i gnjezda miševa , to bi sve trebalo srušiti i momku pomoći novu kuću sagradit ili ovu obnovit , dovest CIAn da rješi miševe . To može i RTL da želi , donacijama i ostalim , to su mogli i prije snimanja malo sredit , a njima je samo bitna gledanost a jad i siromaštvo je dobra tema za svađe djevojaka . On je mlad momak i zato voli imat auto . Svi muški radije kupe auto nego trosjed ili kuhinju . Moj savjet je da bar nabavi par mačaka koje će hvatati miševe dok nešto ne riješi jer ni za njega nije zdravo da miševi šetaju po kući . Oni prenose razne bolesti . Dušane sam rješi miševe ! Dok su ti god miševi oko kuće nećeš naći curu jer one se boje miševa :P

  • nori 🖖 27.02.2020.

    Dovedi neku iz Wuhana

Komentiraj...
Vidi sve komentare