To je to što me zanima!

Dušan napao Tajanu: 'Ti se sa svakim prijateljem tako ljubiš?'

Laže da se nije ljubila. Dušan to nije htio priznati. Znam što je sve ispričala i kakve je, ljubila se, rekla je Sandra Škrinjar, koja je stala na Dušanovu stranu, dok su Gorana i Tajana tvrdile da poljubaca nije bilo
Vidi originalni članak

Dok su djevojke bile u Zrinu, na farmi Dušana Golubovca (29), on ih je jednom prilikom izveo van u kafić da se zabave. Djevojkama se to svidjelo, a čini se da Dušanu naposljetku taj izlazak nije 'sjeo'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U kafiću su bili njegovi poznanici i prijatelji, koji su se odmah sprijateljili i s djevojkama.

- Dolaskom u disko bilo je i drugih momaka, Tajana je više obraćala pažnju na njih i zavodila okolo i druge - rekao je Dušan. 

Gorana Vušurović (29) stala je tada u obranu prijateljice Tajane Mužinić (21).

MARIJANA SVE SAZNALA Hakija Špago se ženi: 'Mjesec dana smo skupa, ona je prava'

- Njegov kolega koji je sjedio s nama u kafiću pitao nas je jesmo dobro i ponudio cigaretom, nakon toga izlazi Dušan, dere se cure idemo kući kao da smo mi ne znam ni ja što radile - ispričala je.

Međutim, Dušan je uvjeren u to što je vidio.

VELIKO FINALE Marijana sve oprostila Hakiji, a Josip više ne voli Gabrielu...

- Rekla si da imaš dečka, a sinoć si plesala s drugim dečkom. Što sad? Imam dečka pa odem malo okolo. Kako sad tebe dečko pusti da ti mene zavodiš? - govorio joj je tada.

Na finalnom okupljanju raspravljali su o spornoj situaciji.

- Dušan je rekao nešto što uopće nje bila istina i potencirao je da je to istina što govori, non-stop. Tu sam ja kao bila kriva, a to je bio moj prijatelj s kojim sam se samo pozdravila. On je drugi dan ispričao drugu priču, i to je bilo to za mene. Mrtav čovjek - rekla je Tajana. Kaže kako je Dušan nakon toga dana postajao sve više agresivan, no Gorana se s time ne slaže. 

- Prema meni nije bio agresivan - rekla je Gorana. 

Ipak, Dušan je ostao pri tome da je on u pravu. 

- Izgleda da me oči varao. Vidio sam poljupce. Ne znam je li to prijateljski. Ako se sa svakim prijateljem tako ljubi, onda... - rekao je Dušan, a Tajana uvjerava da se nije ni sa kim ljubila. 

- Laže da se nije ljubila. Dušan to nije htio priznati. Znam što je sve ispričala i kakve je, ljubila se - rekla je Sandra Škrinjar (32).

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 19.03.2020.

    Ove tri kod Josipa dno dna rugaju se kakvu kuču ima da su prave ženske očistile bi i prostor učinile ugodnijim ,lako je njima u njihovih trideset kvadrata u Zg.Josip još super funkcionora s obzirim na svoju sudbinu....

  • 19.03.2020.

    Sve je ovo za karante

  • 19.03.2020.

    muški kandidati osim Valtera s razlogom se pitaju:što je meni ovo trebalo? ali ako su izvukli pouku iz ovog iskustva, barem nije bilo uzalud .

Komentiraj...
Vidi sve komentare