To je to što me zanima!

Dwayne Johnson je potvrdio: Novi 'Jumanji' ipak nije remake

Premda su gotovo svi o novom filmu Dwaynea Johnosona, 'Jumanjiju', pisali kao da je u pitanju reboot, sam glumac osobno opovrgnuo je sve takve glasine
Vidi originalni članak

Nakon što se malo posvađao s Vinom Dieselom na setu 'Brzih i žestokih 8', Dwayne Johnson je završio sa snimanjem svojih scena u tom akcijskom spektaklu.

I dok se iščekuje nastavak te prave španjolske sapunice koja još uvijek nema pravo razrješenje jer se ne zna je li prijateljstvo između akcijskih zvijezda i dalje postojano, 'The Rock' nastavlja sa svojim projektima. 'Spasilačka služba' je trenutačno u post produkciji i film možemo očekivati tijekom naredne godine, dok je Johnsonov projekt dizanja starih filmova iz mrtvih u punom jeku.

Tako se glumac za samo dva tjedna baca na snimanje 'Jumanjija', ali za razliku od prvotnih izvješća, Johnson tvrdi da u pitanju nije reboot. Kako je glumac sam napisao, u pitanju je nastavljanje fenomenalne priče iz 'Jumanjija'.

Johnson u filmu glumi uz Kevina Harta i komičara Jacka Blacka, a redatelj je relativno nepoznati Jake Kasdan. Detalja o nastavku nema, osim datuma dolaska u kino. Prvi film Dwaynea Johnsona koji stiže u kina je 'Brzi i žestoki 8', kojeg ćemo gledati sredinom travnja 2017., dok ćemo se za 'Jumanji 2' strpjeti do kraja srpnja iste godine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • vedii888 22.08.2016.

    to če biti katastrofa

  • snjeguzica 22.08.2016.

    Remake bilo kojeg filma od Robin Williamsa ce bit totalni garbage ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare