Obavijesti

Show

Komentari 1

Sapunica je završena: Dwayne Johnson otkrio tko je mlakonja

Sapunica je završena: Dwayne Johnson otkrio tko je mlakonja
2

U objavi koju je napravio na Instagramu, Dwayne 'The Rock' Johnson malo se primirio te je povukao dio riječi koje je rekao prekjučer o svojim kolegama na setu 'Brzih i žestokih 8'

VIDEO

Dwayne Johnson uzrokovao je 'paniku' u filmskom svijetu prekjučer kada je objavio status na Facebooku u kojem je optužio neimenovane glumce da su mlakonje te da im je ponašanje u potpunosti neprofesionalno. Mnogo je spekulacija bilo povezano s njegovom objavom u zadnjih par dana, no mnogi su zaključili da je u pitanj mladi Scott Eastwood.

No drugi, među ostalim i mi, su krenuli tragom činjenice da se u Hollywoodu Vina Diesela smatra primadonom te da je stoga vjerojatno on taj o kojem je Johnson govorio.

Izvješća sa seta govore o tome da su se Johnson i Diesel u nekoliko navrata sukobili kao dva ovna na brvnu, što je možda simpatično kada se to gleda sa strane, no gledano s financijske strane te produkcijske, to je podosta loše za film. Johnson, koji je uz Diesela producent na filmu, se navodno razjario u nekoliko navrata zbog odluka koje je Vin donio bez njegovog znanja.

Prema pisanjima sa seta, napetosti su bile tolike da je ponekad bilo teško snimiti scenu do kraja. Kako stvari stoje, i jedan i drugi producent, odnosno glumac, su ljudi s velikim egom te su zaustavljali snimanje kada god im nešto nije odgovaralo.

Pogledajte video

No izgleda da su stvari ipak došle svojem smislenom kraju te da su Johnson i Diesel zakopali sjekiru. Glumci su se navodno našli na sastanku jučer te su probali izgladiti svoje nesuglasice. Nakon malo razgovora, ponekog podijeljenog proteinskog napitka i uspoređivanja obujma nadlaktice, oba glumca su vjerojatno došla do zaključka da ih je snimanje dobre priče i pokazivanje masivnih misica udružilo te da se problemi moraju ukloniti.

Ono što je zanimljivo jest i da se čini da Diesel nije jedini koji je uzrujao Johnsona. Mnogi glumci su se našli prozvani Rockovom 'neimenovanom' prozivkom, premda je Johnson 'lukavo' izbjegavao imena.

U 'Brzim i žestokim 8', Dom (Vin Diesel) i ekipa borit će se protiv opake i prelijepe kriminalke Cypher (Charlize Theron), koju je u cijelu priču dovukao  Jason Statham (opet u ulozi Deckarda Shawa). Uz ove zvijezde, pridružit će im se i Kurt Russell u ulozi mrgodnog federalca.

Kao redatelj nastupa F. Gary Gray a film u kinima očekujemo 14. travnja naredne godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode