To je to što me zanima!

Džemper Ivane Vide namijenili 'za žene s velikom osobnošću'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ivanin džemper od 70% vune i  30% kašmira izrađuje se u Italiji, a postao je popularan krajem 2017. Na internetu se može kupiti za 495 američkih dolara (što po današnjem tečaju iznosi 3.177,89 kuna)
Vidi originalni članak

'Među crno-bijelim stilovima sezone, Alberta Ferretti nudi glamuroznu kombinaciju razigranih boja. Očekujte sjajne potpise i nove materijale milanskog čuda u svježem, živom pristupu'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tim je riječima u jednoj online trgovini najavljena odjevna kolekcija u kojoj se našao i džemper Ivane Vide (25), zbog kojeg je supruga nogometaša Domagoja Vide (29) željela otpustiti spremačicu i izazvala negodovanje u javnosti.

ŠOKIRALA PRATITELJE Ivana Vida ljuta na spremačicu: Otkaz ili da perem robu sama?

- Kao što sama Ferretti kaže, ovo je odjeća za sofisticirane žene s 'velikom osobnošću' - stoji u opisu džempera, koji se na internetu može kupiti za 495 američkih dolara (što po današnjem srednjem tečaju iznosi 3.177,89 kuna).

Iako ne znamo koliko Ivana Vida plaća spremačicu, vjerujemo kako gospođa o džemperu zbog kojeg bi mogla dobiti otkaz može samo sanjati.

Supruga nogometaša se, podsjećamo, putem društvenih mreža požalila da joj je spremačica uništila vestu.

- Kakvu spremačicu imam, bolje da je nemam - napisala je Vida, koja sa suprugom živi u Turskoj. Uz to, postavila je i anketu u kojoj su pratitelji mogli glasati treba li njena spremačica dobiti otkaz ili da Ivana odjeću pere sama. Većina pratitelja je ipak zaključila da bi bilo bolje da Vida sama obavlja kućanske poslove.

IZAZVALA BIJES NA FACEBOOKU Spremačice su stale u obranu kolegice: 'Ivana Vida, srami se'

Nakon Vidine objave, spremačice su stale u obranu kolegice, a podršku im je dala i scenaristica Jelena Veljača (37).

NA STRANI SPREMAČICE Veljača se uključila u raspravu o Vidi: 'To je nedostatak stila'

- Meni je u redu da kažeš prijateljici ili u zatvorenoj grupi ili na zatvorenom profilu na kojem imaš 200 ljudi: 'Isuse, uništila mi je vestu u kojoj mi grudi izgledaju brutalno i koja me ne pika kada ju odjenem bez grudnjaka... Ali na Instagramu? - napisala je glumica, ali tu se nije zaustavila. 

- To ti je meni kao priča o muškoj poziciji moći. Zašto je profesor kriv ako ima seksualne odnose sa studenticom koja ga se bojala pa je spavala s njim u nejasnoj iluziji da će joj to nekako pomoći. Barem da prođe ispit. Ne, iako je punoljetna, nisu ravnopravni i ravnopravno ne snose odgovornost - dodala je Jelena te naglasila kako i sama ima 'bedinericu' , ali joj ne 'pada na pamet' pričati o njoj na društvenim mrežama. To je, kako kaže, znak nedostatka stila. 

S OSMIJEHOM Vida se oglasila nakon što su ju napale spremačice: Perem robu

Ivanin džemper od 70% vune i 30% kašmira izrađuje se u Italiji, a postao je popularan krajem 2017. Dizajnerica Alberta Ferretti, međutim, vjerojatno nije mogla ni zamisliti da će ikada biti popularan kao danas, nakon Vidine objave. Ferretti ga je namjenila sofisticianim ženama, a postao je džemper razdora.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 74

  • creepylighthouse 08.02.2019.

    Jel vam Ivana Vida placa da pisete o njoj svaki dan ?

  • mala vatra 03.02.2019.

    Velika osobnost i kratka pamet...

  • 03.02.2019.

    Ovo bi kupila jedino u konjscinskoj da se nije udala za naivca

Komentiraj...
Vidi sve komentare