To je to što me zanima!

Ecija Ivušić se skinula s cajki: Ne 'vrti' više Karleušine hitove

Nisam u programskom dijelu Extra FM-a već dva tjedna, rekla nam je Ecija koja više neće puštati pjesme cajkuše Jelene Karleuše, Saše Matića... Ecija, ipak, razloge i detalje ne želi otkriti
Vidi originalni članak

Prošle godine s djelovanjem je započela hrvatska radijska postaja koja pušta 'cajke', Extra FM, a Ecija Ivušić (31) među prvima se pohvalila kako će raditi tamo.

- Radijski eter više nikada neće biti isti - rekla je tada Ecija. 

Međutim, njezina ljubav prema cajkama nije potrajala jer je za manje od godinu dana, Ecija prestala raditi na narodnjačkom radiju. 

- Nisam u programskom dijelu Extra FM-a već dva tjedna - rekla nam je Ecija koja više neće puštati pjesme cajkuše Jelene Karleuše, Saše Matića, Ace Lukasa, Seke Aleksić... Ecija, ipak, razloge i detalje napuštanja radnog mjesta ne želi otkriti. 

Mnogi građani negoduju što se pokrenuo 'cajkaški' radio, međutim on je postigao veliki uspjeh u prvih nekoliko mjeseci djelovanja. Jučer su pokrenuli nagradnu igru Extra bOObs. U suradnji s dr. med. Dujom Ostojićem i privatnom ordinacijom nude besplatnu ugradnju implantata u grudi. 

BIZARNA NAGRADNA IGRA Zagrebački radio dijeli silikone: Tražimo najveću dasku u gradu

Prijave traju do 8.ožujka ove godine. Stručni žiri Extra FM-a odabrat će po jednu finalisticu iduća tri petka, počevši od ovog tjedna. Dobitnica nagradne igre će biti izabrana u ponedjeljak, 11. ožujka. Za prijavu kandidatkinje trebaju snimiti video s razlozima zašto bi baš ona trebala biti izabrana za Extra bOObs, a stručni žiri odlučit će se za najkreativniji.

SANJATE SEKS S NEKIME TKO NIJE VAŠ PARTNER? Ovo može biti uvrnutije nego što mislite

Idi na 24sata

Komentari 66

  • Kinsella 23.02.2019.

    Uf, dobro je. Uši ću odmorit kad je nema više u eteru.

  • nalu 20.02.2019.

    Sredila je usta, nos, a cini mi se i grudi.

  • kenjkalo 20.02.2019.

    Trebala bi napisati knjigu o tome.

Komentiraj...
Vidi sve komentare