To je to što me zanima!

Ecija Ojdanić istrčala maraton i pohvalila se rezultatom: 'Četiri godine starija, a 15 minuta brža'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Početkom godine najavila je da se priprema za svoj drugi maraton u životu, a čini se da su se svi mukotrpni treninzi isplatili jer je ostvarila puno bolji rezultat nego ranije
Vidi originalni članak

Glumica Ecija Ojdanić (47) ovog vikenda sudjelovala je na 22. splitskom maratonu i istrčala 42 kilometra, a na Instagramu se pohvalila svojim napretkom od prošle utrke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Aaaaaaa, odavno se nisam natrčala ovako dobro, i ovako brzo! Najbolja staza, najbolji navijači, u najboljem društvu! Četiri godine starija, i 15 min brža! Godine mi dobro čine! Hvala, Janko, stvorio si čudovište! - pohvalila se Ecija na svom Instagramu. Ecija se početkom godine prisjetila svog prvog maratona iz 2017. godine i otkrila da se priprema za drugi, a sudeći po rezultatu, njen trud i pripreme su se isplatile.

U objavi je podijelila nekoliko fotografija s utrke na kojima je ponosno pozirala. U komentarima su se nizale čestitke njenih pratitelja, a mnogi su pohvalili njen trud i to što u 48. godini postiže ovakve rezultate. Glumica i inače često koristi društvene mreže kako bi se hvalila svojim uspjesima u teretani i promovirala zdrav način života. Više je puta priznala koliko ju treninzi ispunjavaju i kako se zbog njih osjeća bolje.

POGODILA JU SITUACIJA Glumica Tara Rosandić prisjetila se studentskih dana u Kijevu i poručila: 'Zaustavite agresiju'

I dok mnogi hvale njenu dobru liniju u koji ulaže puno truda, Ecija se zna povremeno naći i na meti negativnih komentara koji smatraju da pretjeruje te da nema potrebe da svoje tijelo muči. Ipak, glumicu ti komentari 'ne diraju' te je nastavila nizati svoje uspjehe u rekreativnom trčanju i objavljivati osobni napredak.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Crocitizen 28.02.2022.

    Je, ali si ušla u trčanje za starce , pa svaki napredak unazad od normalnog..

Komentiraj...
Vidi sve komentare