To je to što me zanima!

Ecija proslavila 35. rođendan s Goranom u Dubrovniku: 'Vila ima devet soba, po mom ukusu'

Voditeljica je rođendan dočekala u romantičnoj atmosferi s dečkom Goranom, a prijateljica ju je iznenadila proslavom u luksuznoj vili u okolici Dubrovnika. Goranov dar za nju ima posebno značenje, otkrila nam je
Vidi originalni članak

Voditeljica i influencerica Ecija Ivušić u nedjelju je napunila 35 godina. Rođendan je proslavila s dečkom Goranom Beloševićem (35), bubnjarom i menadžerom benda Pravila igre. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prvo smo proveli nekoliko dana na Korčuli, od tamo sam porijeklom. Odlučili smo posjetiti Dubrovnik jer nismo dugo bili tamo, a u ovo doba godine je tamo najljepše vrijeme. Imali smo sreće, nije moglo biti bolje, uživali smo - ispričala nam je Ecija, koju je u Dubrovniku dočekao niz iznenađenja.

- U hotelu me dočekala torta iznenađenja, a Goran me iznenadio cvijećem i poklonom - kaže Ecija, koja nije željela otkriti o kakvom je poklonu riječ no kaže kako za nju ima posebno značenje.

Prijateljica ju je iznenadila proslavom u vili u okolici Dubrovnika, kojom se Ecija oduševila.

- Vila je ogromna, ima osam, devet soba, prelijepa je i puna umjetnina, baš po mom ukusu. Bilo je odlično - kaže voditeljica, koja je na društvenim mrežama objavila niz fotografija rođendanskog vikenda.

POLOŽIO JE! Ecija hvali dečka Gorana: 'Imao je užasno težak ispit, u 6 ujutro išao je s mojim tatom na ribe!'

Njezin odabranik Goran na svom Instagram profilu je podijelio njihovu zajedničku fotografiju iz vile uz romantični opis.

- Nema mi ništa ljepše na svijetu nego vidjeti te nasmijanu i sretnu. Želim ti najsretniji rođendan te da si mi zauvijek budeš ovako nasmijana kao danas. Volim te Eci moj - napisao je glazbenik.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Maestral1990 05.10.2021.

    Ako i 36.-i proslavi s njim, možda i bude nešto od svega…😉

  • 05.10.2021.

    Što nas briga, neka curke uživaju, zaslužile su, nemojte biti zavidni, razmislite samo o njihovim postignućima i poslu koji moraju raditi... neće mi nitko nikada uvjeriti da je to jednostavno i poželjno...

  • zujooo 04.10.2021.

    lako na tuđi račun slavit raskošno

Komentiraj...
Vidi sve komentare