To je to što me zanima!

Ecija u seksi badiću pokazala fit guzu, a Mehunka se zabrinula: 'Gorane, pa otet će ti je netko'

Ivušić je na društvenim mrežama objavila niz 'vrućih' fotki na kojima pozira na plaži na Tajlandu, a društvo joj posljednjih dana prave Nives Celzijus te Hana i 'Gospodin savršeni'...
Vidi originalni članak

Voditeljica i influencerica Ecija Ivušić (35) od petka uživa na Tajlandu u društvu prijateljice Nives Celzijus (40). Zajedničke trenutke s egzotičnog odmora neumorno dijele na društvenim mrežama, a Ecija je ovoga puta pratitelje razveselila nizom provokativnih fotografija s plaže.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ivušić je obukla oskudni narančansti kupaći kostim, u kojem je do izražaja došla njezina zavidna linija i ravan trbuh. Na nekoliko fotki ležala je na pijesku, a na jednoj je pozirala u plićaku te u prvi plan stavila guzu u brazilskim gaćicama.

- Tajlanski zalazak sunca - napisala je Ecija u opisu objave, na kojoj je vrlo brzo skupila gotovo tri tisuće lajkova. Pratitelji su u komentarima obasuli komplimentima, a pohvalile su je i Celzijus te Snježana Schillinger ex Mehun (49).

- Ljepoto, otet će te netko! Gorane, što ćemo? - pitala je Snježana Ecijinog zaručnika Gorana Beloševića (35).

- Ne bojim se ja za nju. Dobro se tuče. Barem na igrici - spremno je odgovorio Goran. ,

Podsjećamo, bubnjar grupe 'Pravila igre' zaprosio je voditeljicu u Firenzi u studenom prošle godine, a nedugo nakon su počeli živjeti zajedno. Ecija je za RTL otkrila da su odredili datum vjenčanja, te da će biti ove godine, ali ne tako skoro.

GOLIŠAVA ZABAVA NA ODMORU Nives i Ecija istaknule obline u minijaturnim badićima i na plaži na Tajlandu privukle svu pažnju

- To će biti intimnija proslava, iako još uvijek nismo definirali popis gostiju - rekla je Ecija, te dodala kako se ne bi žalila da im uskoro stigne i prinova.

OD PETKA PRATITE NAŠU NOVU SERIJU NA YOUTUBE KANALU 'BUKI I TARIK': 

Idi na 24sata

Komentari 64

  • mrzimpoloticare 19.01.2022.

    Snjezana Schilinger Ex Mehun🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • 19.01.2022.

    Toliko je mršava da joj ove gaće izgledaju ko da su xxxxl.

  • rocky55555 19.01.2022.

    Ako Goran ima sreće, ukrast će ju netko. A on može neku finu Tajlanđanku naći.

Komentiraj...
Vidi sve komentare