To je to što me zanima!

Iron Maiden u Splitu priprema svjetsku turneju! Pogledajte prve fotke legendarnog benda

Dečkima ovo nije prvi put da su u Splitu, svirali su već na splitskom Poljudu 2008. te 2016. u Spaladium Areni. Prošle godine isto tako odabrali su Split kao destinaciju za pripremu turneje
Vidi originalni članak

Članovi britanskog heavy metala bend 'Iron Maiden' već oko 10 dana uživaju u Splitu gdje se u dvorani Lora pripremaju za turneju 2023. godine pod nazivo 'The future past tour', doznaje 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

VELIKI INTERVJU: NENAD ŠESTAN 'Sviraju Iron Maiden. Na stolu je čaša vina iz Zemunika. Tako vraćam mozak svinje iz mrtvih'

Maideni ni ovaj put ne spremaju koncert u Splitu, već su 'grad pod Marjanom' izabrali kao lokaciju gdje će se pripremati za svjetsku turneju. 

Točnije, 28. svibnja nastupaju u susjednoj Sloveniji u Ljubljani, čime otvaraju svjetsku turneju 'The future past tour'. Trajat će od 28. svibnja do 6. listopada ove godine. 

Dečkima ovo nije prvi put da su u Splitu, svirali su već na splitskom Poljudu 2008. te 2016. u Spaladium Areni. Prošle godine isto tako odabrali su Split kao destinaciju za pripremu turneje.

STIGAO U ZAGREB FOTO Frontmen 'Iron Maidena', raspjevao je publiku u Ciboni, a nastupao je uz filharmoniju

Možda im odgovara mediteranska klima ili pak to što u Splitu ne postoji 'poznata osoba' te će ih tek rijetki prepoznati na ulici i tražiti za fotografiju. 

No, vole metalci očito i Hajduka. Tako je prošle godine Bruce Dickinson, frontmen Iron Maidena u Rumunjskoj prije koncerta snimljen u majici s natpisom Hajduk. 

PRIPREMA SPEKTAKL U HRVATSKOJ Frontmen 'Iron Maidena' Bruce Dickinson: Zagreb mi je jedno od omiljenih mjesta, veselim se

Idi na 24sata

Komentari 43

  • moj.zli.brat.blizanac 19.05.2023.

    Revelation, sister

  • ninorasic 19.05.2023.

    nisu stigli u tajnosti nego nikoga nije briga za njih

  • Mortivoje 19.05.2023.

    Najčešće nam velike zvijezde dolaze kad su u zalasku karijere, ali ove je lijepo vidjeti. 👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare