To je to što me zanima!

Elizabeth Berkley nekad i sada: Seks ikona devedesetih šokirala izgledom na novim fotkama

Glumica se rijetko može vidjeti na nekim događanjima, a nedavne fotografije su šokirale njezine fanove koji ju još uvijek pamte po glavnoj ulozi danas kultnog filma 'Showgirls'
Vidi originalni članak

Elizabeth Berkley je prije par dana uslikana ispred trgovačkog centra na Beverly Hillsu, a fanovi glumice koja se jako rijetko pojavljuje u javnosti su ostali šokirani njezinim izgledom.

Često ju spominju među glumicama čije karijere je uništio jedan film. Slavna glumica nastupila je u filmu 'Showgirls' davne 1995. godine i potom praktički nestala sa scene. 

FANOVI ODUŠEVLJENI Snima se reboot serije 'Saved by the Bell' nakon 30 godina

Njezin put do slave započeo je sitcomom 'Saved By The Bell' iz 1989. godine. Ona i njezina kolegica Tiffani Amber Thiessen bile su na audiciji za jednu od ulogu Kelly, a nakon što je Thiessen dobila tu ulogu, za Berkley je osmišljen lik srednjoškolke Jessie Spano.

Ali ovo je bio samo okus slave onoga što dolazi. Od 1989. do 1993. Berkley je svim srcem glumila Jessie Spano. Njezin najveći nastup tek je uslijedio, a to je bio s 'Showgirls' Paula Verhoevena. Film za kojeg je smatrano da će biti veliki hit je neslavno propao, a s njim je nestala i Elizabeth.

2020. godine objavljeno je i kako se snima reboot serije 'Saved by the Bell' nakon 30 godina.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Vanessa89 16.10.2022.

    A šta joj fali,i dalje je hot bez estetskih operacija

  • 77x 16.10.2022.

    dobra glumica

  • sky linee 16.10.2022.

    Izgleda normalno

Komentiraj...
Vidi sve komentare