To je to što me zanima!

Ella Dvornik otkrila neugodnu situaciju: 'Charles dobio posao, a ja pred svima ispala seljačina'

Dolazi konobar svima otvara boce, svi nešto njuškaju, vrte čaše, mršte se, znate kak to ide… i natoči meni konobar vino. Ja ništa nisam ponjuškala ni promućkala nego ko prava seljačina s Malešnice ulijem Colu
Vidi originalni članak

Doselila sam se u London i Charles me odveo na neki ful bitan sastanak s nekim Rusima. Ulazimo u neki prefensi hotel, ono lusteri od kristala, tepih od andela, sve miriše na ljiljane, svaki stol ima Chanel, perverzija teška i sjedamo za neki separe od baršuna. Dolazi sommelier i uzima narudžbu, započela je Ella Dvornik (31) svoju priču na Facebooku, na koju ju je podsjetila Netflixova serija, ''Inventing Anna''.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Svi naručuju neka rose, bijela vina, ja se odlučim za crno (bilo mi je bed pitat za pivo) i konobar pita hoćemo li nešto uz vino, neki sok ili vodu, i svi naruče neka gazirana pića i ja kao naručim Colu. Dolazi konobar svima otvara boce, svi nešto njuškaju, vrte čaše, mršte se, znate kak to ide… i natoči meni konobar vino. Ja ništa nisam ponjuškala ni promućkala nego ko prava seljačina s Malešnice ulijem Colu zero u čašu, konobar lagano vrisne u sebi, ali sam ga čula. Okrenem se prema svima. Svi me gledaju ko da su duha vidjeli, a ja onako prestrašenim glasom kažem kroz šapat “what? It's bambus.” - objasnila im je influencerica.

- Da skratim priču, nakon tog moj alkemijskog eksperimenta svi su za stolom pili bambus nakon tog do rano ujutro. I Charles je dobio posao od Rusa. Sommeliera više vidjeli nismo (vjerovano je išao zvati psihijatra zbog tog što sam napravila) Eto. Pouka dana. Budi seljačina dostojanstveno - zaključila je Ella. 
Influncerica je supruga Charlesa upoznala u Londonu, a trenutno s obitelji žive u Istri.

ŠTO BISTE VI REKLI? Ella sve nasmijala pitalicom o seksu, neki odgovori postali hit

Nedavno je britanska pjevačica, Paloma Faith (40), poznatija po hitu 'Only Love Can Hurt Like This', ostala oduševljena TikTok videom Elle pa ga je podijelila i 'duetala'. - Znam točno kako se osjećaš, grozno je - izjavila je Faith gledajući Ellinu objavu o tome koliko joj se život promijenio otkad ima obitelj pa je zapjevala stihove 'only love can hurt like this'. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • motivator 14.02.2022.

    "seljačina s Malešnice"??? "influenserica"??? Nikad ju nisam cijenio, ali ovo je previše. Praznoglava...

  • Realno1985 14.02.2022.

    Pa naravno da su svi pili bambus kad si influencerica. A Rusi su inače veliki poznavatelji vina 🤣, pa ih to jako pogodilo.

  • mrmagdens 14.02.2022.

    Aj nemoj lagati... Nije lepo to sto lazes, a pogotovo sto lažes u tim godinama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare