To je to što me zanima!

Ella Dvornik snimala je novi zahvat i pokazala rezultat: 'To je nešto što sam dugo htjela'

Sad je još velik, morali su staviti velik zato što će mi nateknuti, ali bit će puno manja štanga i puno manje kuglice kasnije, objasnila je Dvornik
Vidi originalni članak

Ne znam koliko dugo ću ga nositi, to me sada 'puklo' malo. Jako mi se vidi asimetrija koju imam na nosu i to ću morati ići popuniti filerom, čisto da ne izgleda kao da ide u krivo jer ne ide, samo je tako, rekla je Ella Dvornik (31), koja se odlučila baciti u glazbene vode.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Zato će, istaknula je, na sebi napraviti još neke korekcije. Probušila je 'bridge' i ima novi piercing na nosu, 'između' obrva. Zahvat je snimila i pokazala u sklopu projekta 'Adventella', u kojem dijeli poklone pratiteljima.

- Rekli su mi ljudi da im je nešto čudno na meni i nisu znali šta, kao da ga od uvijek imam - pričala je u videu Ella. 

Nedavno je bila na drugom tretmanu laserskog skidanja tetovaže i predstavila rezultate s više od 500 tisuća pratitelja. Rekla je da je proces poprilično bolna, ali da je u 90 sekundi dosta tetovaže 'otišlo', što se vidi nekoliko tjedana kasnije. 

- Cijena ovisi o tome što radite. Nema nikakvih krvarenja ni krasta. Ne boli nakon. Možda može svrbjeti, ali ja se ne sjećam ako me svrbjelo ili ne. Možete tražiti i lokalnu anesteziju, ali iskreno ne isplati vam se za tako kratki termin - dodala je. Kako je ispričala, tetovažu je odlučila ukloniti jer joj se više ne sviđa.

OSJEĆA SE DOBRO U VLASTITOJ KOŽI Ella Dvornik: Malo golotinje je kul, a lijepo je kada žena ima dobre grudi i struk. Zašto ne?

- Pa ružna je kao smrt. Nema drugog razloga - napisala je influencerica.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Nedeljko Subotić zvani vikend 07.12.2022.

    bolje ju je izgubit nego pronać

  • VLADEK72 07.12.2022.

    Dosadna ko podrepna smrdljiva muha.

  • mikimiki5 06.12.2022.

    Danijela je stoput antipatičnija od Elle

Komentiraj...
Vidi sve komentare