To je to što me zanima!

Ellen Page priznaje: Odsad sam Elliot, ja sam transrodna osoba

Istaknuo je da ga je bilo strah priznati da je trans zbog mržnje, nasilja, ali i raznih šala na njegov račun. Želi da se kad se govori o njemu koriste zamjenice muškog roda
Vidi originalni članak

Kanadska glumica Ellen Page (33) izjavila je na društvenim mrežama da je transrodna osoba i da se odsad zove Elliot Page

POGLEDAJTE VIDEO: Transrodna Romana se rastala od muža

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sretan sam što mogu ovo napisati. Što mogu biti ovdje. Što sam stigao do ovog u svom životu - napisao je pa nastavio: 

- Zahvalan sam na svim divnim ljudima koji su me podržavali tijekom mog putovanja. Ne mogu opisati kako je odličan osjećaj kada napokon voliš samog sebe dovoljno da postaneš ono što uistinu jesi. 

Želi da se kad se govori o njemu koriste zamjenice muškog roda. Zvijezda serije 'The Umbrella Academy' zahvalila je zajednici transrodnih osoba koje su mu dali hrabrosti kako bi ovaj svijet bio mjesto s puno suosjećanja. 

Istaknuo je da ga je bilo strah priznati da je trans zbog mržnje, nasilja, ali i raznih šala na njegov račun. 

- Svim trans osobama koje se bore s maltretiranjem, time da ne vole sami sebe, zlostavljanjem i prijateljima svakoga dana želim reći da ih vidim i da ih volim i da ću učiniti sve što mogu da bi ovaj svijet učinio boljim - pojasnio je. 

PRIZNALA Ellen Page dosadilo je živjeti u laži: Volim djevojke, ja sam gay

Prije dvije godine Page je sklopio istospolni brak s partnericom, plesačicom Emmom Portner, a početkom 2014. javno je priznao da voli žene.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Dr Horvat 04.12.2020.

    Šta imaš u gaćama ?

  • weeaboo 02.12.2020.

    Kanadski glumac* Elliot Page (33) izjavio* je na društvenim mrežama da je transrodna osoba.

  • blamblam91 02.12.2020.

    ajde molim vas jednom u svojoj novinarskoj karijeri ispoštujte zamjenice koje transrodne osobe koriste i prestanite deadnameat ljude. ellen više ne postoji sad je elliot, koristi zamjenice on i točka. vrlo jednostavno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare