To je to što me zanima!

Emotivna Uršula Tolj: 'Plakala sam kad smo ispali s Eurosonga'

'Bila bih potpuno zadovoljna da smo ušli u finale, ali za sve treba vrijeme pa tako i za ovu funkciju. To su oni zadaci za koje ti jednostavno treba iskustvo i ni jedna teorija ne može to nadoknaditi', kazala je Uršula
Vidi originalni članak

Voditeljica Uršula Tolj (48) otvoreno i iskreno je progovorila o ispadanju Hrvatske s Eurosonga u nedavnom intervjuu za Slobodnu Dalmaciju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Zaplakala sam kad smo izašli iz glavne dvorane. Nisam znala da mi neki to zamjeraju, ali to je njihovo pravo. Moje je pravo da imam osjećaje - rekla je Uršula koja je bila i šefica naše delegacije za Eurosong.

SAMO POZITIVA Albina i Uršula Tolj se oglasile: 'Sve smo napravili...', 'Hvala Eurosong, sve je to s razlogom'

Kako ističe, hrvatsko ispadanje je splet nesretnih okolnosti.

- Ništa nije pošlo krivo, riječ je o spletu okolnosti. Kao i u sportu. Nekad si bolji od protivnika, ali u zadnjoj sekundi primiš nesretni gol. I što možeš? Krenuti se pripremati za sljedeću utakmicu - dodaje ona. 

Voditeljica kaže da nije očekivala da će Albina dobiti i političku potporu, ali da ju velika potpora svih drugih nije iznenadila.

Komentirala je i izjavu Tončija Huljića (59) da se tri najbolje pjesme finala Eurosonga ne bi uopće plasirale na Doru.

NAPAO ALBINU PA JOJ ČESTITAO Jacques Houdek komentirao Eurosong: 'Treba ukinuti stručne žirije. Nema zavjere ni urote...'

- Ne može on to znati, kao što ja ne mogu tvrditi suprotno. Ja vam samo mogu reći da rock and roll pjesmu a ni šansonu nismo imali na natječaju, a jednu lijepu baladu smo imali i ona je prošla na Doru. Blind od Filipa Rudana - pojašnjava voditeljica.

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Zlatna Vuga 25.05.2021.

    Pa šta ako je plakala, to je u toj situaciji normalno. Ne znam zašto se forsira nepokazivanje osjećaja, lažno samopouzdanje i te glupe fore. Danas ako si malo temperamentnije naravi, odmah ispadaš labilan, neuravnotežen itd. itd. Ako glumiš kip slobode i Matiju Gupca u Stubici, onda si in.

  • Goranović 25.05.2021.

    Ajde! I mi smo plakali slusajuci jad od nase pjesme!

  • octavia 25.05.2021.

    Nema se za čim plakati , naša pjesma nije bila toliko loša ali za mjesec dana niko neće znat in jednu pjesmu sa eurovizije.šteta je uopće sudjelovat, najmanje se gleda pjesma.

Komentiraj...
Vidi sve komentare