Obavijesti

Show

Komentari 26

Jacques Houdek komentirao Eurosong: 'Treba ukinuti stručne žirije. Nema zavjere ni urote...'

Jacques Houdek komentirao Eurosong: 'Treba ukinuti stručne žirije. Nema zavjere ni urote...'
5

Iako je na početku oštro komentirao kako Albinin rezultat govori sve, sada joj čestita i dodaje kako glasanje treba prepustiti publici. Smatra kako treba izjednačiti status svih koji se natječu i ukinuti direktni ulazak u finale

VIDEO

Hrvatska je posljednji put u finalu bila 2017. godine, a naš tadašnji predstavnik je bio Jacques Houdek (40), koji je s pjesmom 'My friend', izvedenom na engleskom i talijanskom jeziku završio na 13. mjestu. Albina je završila na 'nesretnom' 11. mjestu u prvoj večeri polufinala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Albina: Najveća pobjeda mi je što sam uspjela ujediniti svoj narod i što su mi čuvali leđa! 01:21

- Njen rezultat sve govori - izjavio je rezolutno Houdek za Jutarnji list, ne ulazeći u daljnje analize, a sada je u statusu na Facebooku  napisao svoje mišljenje.

Eurosong: Evo tko je sve činio sastav hrvatskog stručnog žirija
Eurosong: Evo tko je sve činio sastav hrvatskog stručnog žirija

- O ukusima se ne raspravlja. Bilo je daleko više od nekoliko mogućih pobjednika; I Francuska, i Švicarska, i Island na svoj otkačeni način, Malta, Ukrajina... Naravno i mnoge druge zemlje mogle su sinoć pobijediti... I opet bi bilo fer. I opet, tko god da je pobijedio - svi ne bismo bili zadovoljni, jer eto, naprosto imamo drugačiji ukus i doživljaj. I to je sve ok - dodaje da je zadovoljan ishodom, a volio bi da su neki njegovi favoriti pobijedili, nije želio otkriti tko su oni.

Njegov status u cijelosti možete pročitati ovdje:

- Treba ukinuti 'stručne' žirije i prepustiti sve glasovima publike - televotingu. Osim toga, treba ukinuti da BIG 5 zemlje direktno sudjeluju u finalu, izjednačiti status svih koji se natječu. Publika je sinoć jasno dala do znanja što misli o tome - NULA bodova osvojile su UK, Njemačka, Španjolska - napisao je Jacques.

Eurovision song contest first semi-final in Rotterdam

- Još jednom sve čestitke Albini, evo sad znamo da je Hrvatska osvojila baš to 'nesretno' 11. mjesto u polufinalu koje sam pretpostavio da je, i da je zaista malo falilo da uđemo u finale - dodaje kako je to pokazatelj kako nema zavjere ni urote. Samo smo imali peh.

Na kraju je dodao kako je ipak jedna dobra stvar izašla za Hrvatsku iz ovogodišnjeg Eurosonga.

- Konačno su nam se oko nečega složili predsjednik i premijer! Nadam se da će novonastala sloga potrajati, na dobrobit i blagostanje svih nas. Živjeli mi! - napisao je pjevač.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin